Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:19 15.07.25 
Градове
   >> Плевен
*Кратък преглед

Тема Gordeite se,4e ste Pleven4aniнови  
Автор naivnika (непознат )
Публикувано21.11.03 09:47

Az sym na 34godini,pleven4anin sym,poznavam niakolko pokolenia pleven4ani,no takova neshto ne biah vijdal.Niakakyv si individ pliue po gradyt ni,seliani sme bili,pu6eli sme,pieli sme,bieli sme se i t.n.Tozi individ postoianno si smenia nikneima za da manipulira i nastroiva sreshtu gradyt ni,az li4no se symniavam,4e toi e PLEVEN4ANIN.Ne moje 4ovek koito e rajdan i jivial v PLEVEN da se otnasia taka s rodnoto si miasto,tova e vse edno da pliue6 po maika si.Viarvaite na syrceto si i obi4aite rodniat si grad,nezavisimo kakvi lozungi shte vi izdigat razni symnitelni li4nosti.

Тема Виж какво приятелю......нови [re: naivnika]  
Автор TиCиXиПи (скромен)
Публикувано21.11.03 16:42

......аз съм член на клубовете в ДИР-а много..много...преди теб...то се вижда в инфото.....
НИК-а си съм сменял 2-3 пъти и то на майтап само , за да се става смях с приятелите ми във Футболните клубове.....
Дали съм ТиСиПи...или ТиСиХиПи.....или TCP.....мисля, че се иска съвсем мъничко интелект, за да се досети човек, че става въпрос за един и същи човек......
Така, че не си намерил човека просто.....

Относно това, че говоря против някого или нещо....ти май не си разбрал.....
Аз не плюя по Плевен, аз обичам много родния си град, винаги ми е било и ще ми бъде приятно да ходя в Плевен....да видя приятелите....

...проблема е,че града е затъпял....чат ли си.....

А и да не забравяме, че живота в другия град малко или повече променя стереотипа на живот на всеки.....

Айде много поздрави.....

П.С. "пушели сме, пиели сме".......от къде го измисли пък това.....никъде не съм споменавал пушене и пиене.....

Quo Vadis, Domine?

Редактирано от TиCиXиПи на 21.11.03 16:43.

Тема Re: Gordeite se,4e ste Pleven4aniнови [re: naivnika]  
Автор prozorec (непознат )
Публикувано23.11.03 16:43

Biah si Pleven na gosti na roditelite si.I triabva da vi kaga ,4e izobsho ne mi se vidia zatapial grada.Mnogo si mi haresa vsi4ko i ako mi se otdade vazmognost da se varna tam she go napravia.

Тема Ха-ха-ха......добре.... [re: prozorec]  
Автор TиCиXиПи (скромен)
Публикувано24.11.03 12:00

....знаеш ли....аз говорех абсолютно същото Юли, когато се връщах в Пелвен. Беше ми изключително приятно, но заеш ли какво ми казваха всички, които за нещастие се налага да живеят там - казваха ми така:
"Само след 2-3 месеца ще пееш друга песен, няма какво да те задържи в Плевен...."
И аз им обяснявам как съм се върнал в Плевен и съм намерил работа за добри пари и т.н....и т.н.........

И какво стана - след 1-2 месеца наистина взех да се чудя - Абе аз какво правя тук???

И си събрах багажеца и айде обратно в София.....

Така че едно е да отидеш за 2-3 дена при родителите....а дори и за 1-2 седмици...друго е да живееш там.....хайде направи го, върни се в Плевен и чакам отзивите ти след 3 месеца престой....УСПЕХ....

Quo vadis, Domine?

Тема Re: Ха-ха-ха......добре....нови [re: TиCиXиПи]  
Автор prozorec (непознат )
Публикувано24.11.03 12:15

e za razlika ot tvoite priiateli moite me karat da ostana tam.

Тема Чакай..чакай....нови [re: prozorec]  
Автор TиCиXиПи (скромен)
Публикувано24.11.03 13:55

....мен никой не може да ме накара да бъда някъде......

Просто хората познаха още от самото начало какво ще се случи, защото първия месец наистина ми беше готино, но като обиколих всички заведения и започнах да срещам все едни и същи смешни, комплексирани мутри, които те гледат с поглед:"Ела и ще те пребия".......и се зачудих защо съм се върнал...

Quo vadis, Domine?

Тема Re: Gordeite se,4e ste Pleven4ani - браво !нови [re: naivnika]  
Автор ALEX_D_GREAT (===> VELIK)
Публикувано26.11.03 20:04

Eй --- браво плевен ---- кат ми се преебе ще намина към вас -- щото всички знаем с какво е известен Плеевен -- налИ !>>?

ВАЖНО Е ДА СИ ГОТИН , НО Е ПО - ГОТИНО ДА СИ ВАЖЕН !!!

Тема Re: Gordeite se,4e ste Pleven4ani - браво !нови [re: ALEX_D_GREAT]  
Автор sister_of_night (захарносиня)
Публикувано29.11.03 19:59

а (меко казано) скудоумните и не дотам грамотни натури от мъжки пол като теб, можеш да разпознаеш лесно, когато при запознанство, за оригиналност ти разкажат единствения и емблематичен виц за плевенчанките....тъжно.....за теб
Повярвай ми, доста е поовехтял и не е сигурен начин, да покажеш че си сексо-географо-ерудит.

....let me show you the world in my eyes...

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.