Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:16 14.07.25 
Градове
   >> Плевен
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Това е провокация.нови  
Автормтм (Нерегистриран)
Публикувано25.10.03 15:12

И в други клубове на други градове има същите призиви като Бягайте от Плевен и това е .... Явно е някой мръднал или нещо подобно. Не му се връзвайте...

Тема Re: Това е провокация.нови [re: мтм]  
Автор prozorec (непознат )
Публикувано25.10.03 21:50

Pravilno! Zashoto ako vsi4ki se iznesem koi she ostane?kakvo si mislite ,4e kato otidete v 4ygbina she vi priemat s shiroko otvoreni obiatiia?Nima takova nesho.
Ako nie ne si pomognem niama koi da go stori

Тема Re: Това е провокация.нови [re: мтм]  
Авторorfo (Нерегистриран)
Публикувано26.10.03 02:39

Неприятно е, че има хора, които умишлено излагат такива масови призиви, защото дори само един човек да се вслуша е един човек повече отколкото трябва. Радвам се, че въпреки тази жалка провокация, много хора поднесоха трезви и здравомислещи мнения, с които смятам, че показахме, че Плевен е дом и родно място на умни и културни хора, като всички нас. На всички пожелавам Честит Димитровден, а на автора на темата благодаря за разобличаването на този тъжен замисъл.

Тема тъй ли?нови [re: orfo]  
Авторekc-дъreнцe (Нерегистриран)
Публикувано26.10.03 03:59

я да ви питам аз като толкова го либите Плевена.кой направи нещо,( не кой ЩЕ направи нещо) още преди 5-6 години, когато Плевен направи НИЩО, за да се спаси от еснафщината, малките пролетки , киселите гъзари и единствените им неделни дрехи за мегдана.страхотни хора, от страхотни училища заминаха, не защото мразят Плевен, а защото той не можа да задържи вниманието им, не ги предизвика, не ги погъделичка малко поне. търкахме бордюрите, висяхме по зеленото, периптера, младежкия, рок клуба всеки според периода и накрая те като изчезнаха из4езнаха и хората, .Плевен нямаше какво повече да им каже от това, и като взеха каквото имаха от живота си там заминаха.е няма ги.доволни ли сте?.
(например)Езиковата , МГ то, интелекта бяха други тогава, само преди 6-7 години.(не цивря от носталгя по ученическите си трепети), но виждам само късогледи полуфабрикатчета, тиквено ухилени по стааарата глааавнаааааааа.....защото простете тя е мнооооогооо стаааарааа и твъъърде глааааавна.........
как да възпитаме тогава младежта та да обича родното "дъге"(???), като то не си мръдна пръста, нито му мигна едното кьораво , 4е.......
в града няма една книжарница за КНИГИ, не за тиксо, и ако може да не се казва офис 1.
Театърът му е (вече) отчайващ, а щатните му се мариноват в гроздова след всяко "представление"(?!?).
галерии? та това е мръсна дума, да не говорим, че последната, която действаше като такава носеше по ирония на съдбата името "ИДЕЯ".. .......
Кукленият театър?.....ами радвам се за Евангелистите, но бих ги попитала, техните деца не обичат ли куклен театър? ма що да питам тях, децата на тия от общината сигурно и те не обичат.
кино?....кво кино бе? всеки си има у къщи на Дружба апаратура и само си оди по чехли и анцу(Н)г до видИотеката. пък като толкова искаш не ти ли стига цяла ГАЛАКТИКА??!?
има 1500 прекрасни "бутика", под кодовото название базари, в центъра расте един покрит, втори закрит- килоти по всяко време на денонощието, Мончев може би вече се казва МакМончев с филиали до Гулянци, а после и в други световни културни столици....
не, не ми се изброява повече.има ли смисъл да продължавам?за всеки случай много по-малко ме интересува дали каскадата свети, когато усета за света на плевенчани е с тъмнината на космическа дупка.....
и ми е мъчно, но аз съм от загубено поколение.аз няма да се върна.
не губете следващите....
тва е.

Тема Re: тъй ли?нови [re: ekc-дъreнцe]  
Автор prozorec (непознат )
Публикувано26.10.03 13:33

Ha ,4e kato shesh se vrashai tyk.Tolkova i mileesh za grada si.To4no zashoto mnogo razsagdavat taka kato teb se stiga do tyk.

Авторorfo (Нерегистриран)
Публикувано26.10.03 18:15

Ти сякаш се опитваш да опровергаеш всичко положително, което аз казах преди. Не искам да звучи обидно, но това, което ти изказа е твое собствено мнение и ти като гражданин на демократична държава имаш право да си го изразяваш. Но недей да съдиш другите за това, че не го споделят. Всеки има причини за своето мнение и отношение към собствения си град. Моето мнение е противоположно на твоето и бас ловя, че имам достатъчно солидни причини да го поддържам. Смятам, че Българският народ в продължение на 45 години е видял какво е да му се натякват чужди интереси и идеали. Хаиде да не почваме на ново.
Апропо, преди да съдиш другите, че не са направили нищо за града си, кажи ти какво си направил и най-вече защо.

Тема Абсолютно........нови [re: ekc-дъreнцe]  
Автор TиCиПи (скромен)
Публикувано26.10.03 23:45

...вярно и точно изказване......

Quo Vadis, Domine?

Тема Много си смешен... [re: мтм]  
Автор TиCиПи (скромен)
Публикувано26.10.03 23:56

....не виждаш ли, че някой копира темата ми и я поства насам - натам.....

Мен доста хора ме познават в клубовете (както виждаш пиша регистриран )и знаят,че не се правя на интересен и не лъжа....

Факт е, че за младите хора наистина няма много възможности за разнообразен живот в Плевен....мдаааааа......

Quo Vadis, Domine?

Автор Eventer ()
Публикувано27.10.03 00:12

Как точно го каза... все едно ми четеш мислите като се движа по плевенските улици... И забрави да споменеш кафенетата, пълни с "обичащи града си" младежи, дето киснат на по една кола по цял ден и то делничен, и то в работно време!! И ти обясняват как никой не идва при теб и не казва "на ти високата заплата, на ти". И чакат нещо, ама какво ... и те не знаят...

Дали завиването на крушка е софтуерен проблем?

Тема Re: И ти си Много смешен...нови [re: TиCиПи]  
Авторkaka ti (Нерегистриран)
Публикувано27.10.03 00:21

разбрахме вече, че Плевен не е за твоята "класа"... направи нещо, изнеси се нанякаде, моля те, и то по-скоро. С мрънкане по клубовете нищо няма да постигнеш!!! Освен това тези масови призиви за изнасяне много нелепи ми се струват. Всеки сам си решава, нали така? Или поне дай някакви предложения как може да се оправи положението ако ти пука за това.

Love it or leave it...както се казва

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.