Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:00 15.07.25 
Градове
   >> Плевен
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Тема Pleven krad na kurvi i grozni maje  
АвторXUBAVlZATA (Нерегистриран)
Публикувано03.01.02 19:28

Neznam koi kakvo znae za Pleven i dali e bil tam ili idva ot tam,ne me i interesuva samo ste vi kaja edna vse izvestna istina:tova e grada s nai-mnogo razgoneni momi4eta,nai-mnogo potenzialni krasavizi,koito kato vidiat kakva kola karash samo zaradi neia sa gotovi da sko4iat v legloto...Bili pleven4anki krasivi,te sa to4no tolkova grozni kolkoto i v drugite gradove,ako ne viarvate elete da vidite,no nedeite da idvate v prez po4ivnite dni ,zastoto vsi4ki tezi krasavizi sa po rodnite sela-xa-xa -xa

Тема pleven si e super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!нови [re: XUBAVlZATA]  
Авторkaratiskata (Нерегистриран)
Публикувано08.01.02 15:12

ti ot pleven li si 4e da govorish taka? otgovori mi samo na toq vapros i mi kaji zashto smqtash taka

Тема Re: Pleven ...нови [re: XUBAVlZATA]  
АвторlP\TCP (Нерегистриран)
Публикувано09.01.02 13:46

Ostaveite gi! I pedalite sa hora!

Тема Re: Pleven krad na kurvi i grozni majeнови [re: XUBAVlZATA]  
АвторTom (Нерегистриран)
Публикувано15.01.02 20:09

Da ne bi niakoia plevenchanka da ti e otmaknala majleto?

Тема Освен това има и ЦУЦПМКНнови [re: XUBAVlZATA]  
Автор Лaнc Линk - тaйният areнт (маймун)
Публикувано05.02.02 09:55

Нещо, което ти със сигурност добре знаеш. В казармата си нали? Голям е хуя там, поделението е уставняшко, жените около него са само курви, при това грозни курви дето са навити да ти свирят за 5 лева.
Седиш си на центъра като ти дадат градска и следиш путкопотока. Горздето е кисело, нали!?! Курви са, как няма да са курви, нали са с друг, а ти трябва да си платиш. Мара с петте баджака е по-хубава, тя не иска да имаш кола и пари, няма да ти изневери и дори в казармата пак е с теб. Стой си с нея и не обсъждай чуждите жени!

Това си струва

Тема Re: Освен това има и ЦУЦПМКНнови [re: Лaнc Линk - тaйният]  
АвторTom (Нерегистриран)
Публикувано05.02.02 18:29

Ne be,prosto sam ot Pleven i gi znam tia raboti

Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.