|
Тема
|
Извора Житолюб
|
|
Автор |
peshteren (непознат
) |
Публикувано | 10.02.06 17:24 |
|
Искам да отправя едно запитване към познаващите Темната дупка на Лакатник. Някой от вас минавал ли е сифона в извора Житолюб? Или случайно да познавате някой, който го е правил? Разкажете галериите продължават ли, то ясно, че да. Но дали човек може да премине навътре?
| |
Тема
|
Re: Извора Житолюб
[re: peshteren]
|
|
Автор | Гyщepa (Нерегистриран) |
Публикувано | 14.02.06 09:25 |
|
Има блокаж в сифона, в който не успяхме да намерим път. Интересно е да се търси продължение в сифона, в който влиза водата от Жеково езеро. Първите два са къси, но в третият имаше препречени дървета които сигурно вече са отнесени от водата.
| |
|
Вие сте пробвали да минете и след водопада, това е интересно. Колко успяхте да проникнете? А долу в извора, не сте преминавали сифона значи? Ако имаш ICQ ми драсни там, моят номер е :138773553.
| |
Тема
|
Re: Извора Житолюб
[re: peshteren]
|
|
Автор | Гyщepa (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.02.06 13:41 |
|
В сифона на Житолюб не успяхме да намерим път през блокажа. Сифона на Жеково езеро е около 30 метра и излиза в Скритото езеро, което има и суха връзка с Жеково. Интересното е в галерията в която влиза водата от Жеково езеро. Там има два къси сифона, по около 15-20 метра и след не много дълга галерия е третият сифон, в който имаше препречени дирвета на около десетия метър. Но това беше преди повече от десет години, така че най- вероятно вече са отнесени.
| |
|
Здравей "Гущер", звучи тъпо, но не ти знам името. Драсни ми някой мейл на divan@mail.bg . Ако не ти представлява проблем и излишно писане, да се запознаем и да поговорим:)
| |
|
|
|
|