|
Тема
|
manastir Ivan Pusti
|
|
Автор | zabaihyt (Нерегистриран) |
Публикувано | 07.10.03 11:47 |
|
Ako e hodil nqkoi da mi kaze dali ima dryga pe6tera nad manastira.Ama ne tazi golqmata ami dryga po nagore kam balkana.Blagodarq vi mnogo ako nqkoi moze da pomogne.
| |
Тема
|
Re: manastir Ivan Pusti
[re: zabaihyt]
|
|
Автор | Лeckaproт (Нерегистриран) |
Публикувано | 07.10.03 12:47 |
|
Да, има.
А ти коя точно "голяма" пещера имаш предвид?
| |
Тема
|
do Лeckaproт
[re: Лeckaproт]
|
|
Автор | zabaihyt (Нерегистриран) |
Публикувано | 08.10.03 11:45 |
|
Mi imam predvid ne tazi golqmata pe6tera s ikonite nad samiq manastir,a dali ima nqkoq dryga pe6tera nagore sled kaleto[kreposta].Vatre trqbva da ima mnogo kamani.Shte sam ti blagodaren ako otgovori6.Mersi vse pak za informaciqta.
| |
Тема
|
Re: do Лeckaproт
|
|
Автор | Лeckaproт (Нерегистриран) |
Публикувано | 08.10.03 12:20 |
|
Има пещера чак отгоре при билото, но мисля, че няма да успееш да я откриеш, ако не те води някой, който знае точно къде се намира входът й.
Ако случайно са ти попаднали географски карти, на които до билото има прокаран път, не се подвеждай - няма такъв. Явно пътят е бил проект, който е нанесен на картата, преди дори да е започнато осъществяването му. Път има само до "резиденцията" на владиката. Нагоре си пеш през пущинака.
| |
Тема
|
: do Лeckaproт
[re: Лeckaproт]
|
|
Автор | zabaihut (Нерегистриран) |
Публикувано | 09.10.03 10:34 |
|
Zdravei pak .Kakvo ima6 predvid pod "rezidenciqta na vladikata".I za kakav pat govori6 kato ot tam ne moze da se prokara dori i karyca.I mi kazi dali ima sre6ty samata pe6tera izvor.I mi kazi dali znae6 ne6to za Pastrinata do Montana.Mersi
| |
Тема
|
o6te ne6to za teb
|
|
Автор | zabaihut (Нерегистриран) |
Публикувано | 09.10.03 16:38 |
|
Predi malko se obarkah kato ti pisah za izvora do pe6etrata.Vaprosa mi be6e kakvo ima6 predvid pod "rezidenciqta na vladikata" i dali do tazi pe6tera ima pateka s kaldaram.A tazi pe6tera za koqto ti govori6 nad kaleto li se namira.4ao
| |
|
|
|
|