|  | | 

| 

| 

| Тема |  Утре в Духлата!(8 ми Март)   |  |  | Автор | Tarkus (минаващ) |  | Публикувано | 07.03.03 22:31 |  |  | 

Хм, макар и малко късно, каня всички от клуба на среща седянка(пълзянка) в Духлата!Група млади ентусиасти ще се пробваме за пореден път да стигнем тронните зали от стария вход!

A twinkling light,hidden behind the mirror.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Утре в Духлата!(8 ми Март)
[re: Tarkus] |  |  | Автор | Ивo (Нерегистриран) |  | Публикувано | 08.03.03 11:57 |  |  | 

Групата млади ентусиатсти не смята ли, че само ще спечели, ако намери някой, който да я разведе малко по-професионално из въпросната пещера?

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Утре в Духлата!(8 ми Март)  [re: Ивo] |  |  | Автор | Tarkus (минаващ) |  | Публикувано | 10.03.03 16:00 |  |  | 

Ami haide de, da te vzemem drugija pat!
 Pochti stignahme,samo che ne mi e mnogo jasno ot koncheto nakade da tragna.
 Chervenite tochki svarshvat pri edna  7-8 metrova dupka , ne mi se slizashe.
 Naistina e dobra ideja da se saberem kluba w njakoja krasiva pestera!

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Утре в Духлата!(8 ми Март)  [re: Tarkus] |  |  | Автор | Ивo (Нерегистриран) |  | Публикувано | 11.03.03 22:15 |  |  | 

Аз не съм от тук - аз съм и от форума за пещери на extremno.com. Освен това... не знам защо сте се заблудили, че по пещери се ходи по този начин... Духлата е няй-добрата школовка, но без някой да ви научи на нещата за пещерите, нищо истинско няма да постигнете. Аз не съм се юрнал да ви водя - не се познаваме. Написах ви това, просто, за да ви обърна внимние на нещо, което сякаш ви убягва

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Утре в Духлата!(8 ми Март)  [re: Ивo] |  |  | Автор | Tarkus (минаващ) |  | Публикувано | 14.03.03 10:43 |  |  | 

Greshish, prijatelju!
 Istinskoto otdavna sme go otkrili i w pesterite i w planinite
   Ako iskam da otida w pestera, za da widja nesto krasivo i stranno i da se pochustwam razlichno i da se warna edin po-dobar i stastliw chowek, ne wizdam zasto da ne  hodja po tozi nachin na pestera!
 Ako iskah sportni uspehi, kato naprimer da ticham ot whoda do Aragonita za 15 minuti i ako razglezdah pesterata kato mjasto za ekshan i sportni uspehi, to togawa bih se zapisal w njakoi klub.
   Kakvo spored teb ni ubjagwa i trjabwa da nauchim?

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Утре в Духлата!(8 ми Март)  [re: Tarkus] |  |  | Автор | Ивo (Нерегистриран) |  | Публикувано | 14.03.03 20:08 |  |  | 

Аз...и спортни успехи
   PEACE   .. явно не се познаваме

Поздрав!

P.S. Апропо.. нямах това предвид. Аз не съм човекът, който ще ви агитира да влизате в клуб
  . Онези, които ме познават, знаят. Само че знанията ще ви помогнат да получите по-голямо удовлетворение именно от това, което ви харесва.. те ще ви отведат в сферата на новите открития.  И.. всичко това го казвам без капчица заяждане и лош умисъл    

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Утре в Духлата!(8 ми Март)  [re: Ивo] |  |  | Автор | Kenoby:) (Нерегистриран) |  | Публикувано | 19.03.03 18:29 |  |  | 

Остави ги Иво да си пълзят в привходните и извесни части на още по-известни пещери. Щом са ентусиасти....
 И щом не могат да разберът тънката разлика между:
 туризъм и спелеология
 влизане в пещера и проникване в пещера
 да търчиш в дупка и да направиш дупка
 и т.н и т.н и т.н
 Това на което може да те научи "някой" стар пещерняк и това което научаваш при работа в екип с професионалисти, няма да се научи от книги или от чиста практика... Макар че, понякога и неволята учи, но да седнеш да я викаш......

|  |  |  |  

|   | 
 |