Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:36 08.07.25 
Градове
   >> Пазарджик
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема НЯКОЙ ПОЗНАВА ЛИ ТОЗИ ПИЧ???нови  
АвторПaзapджиk (Нерегистриран)
Публикувано13.09.05 01:16

Здравейте.Абе като пазарджиклия,който често е навън в града от край време забелязвам един много странен пич.Косата му е дълга,винаги е забързан,винаги е облечен в костюм,а походката...няма друга такава.Появява се предимно вечер и НОЩЕМ из центъра и околните улици.Винаги бърза.
Някой знае ли историята на този клетник?какъв е този отявлен градски?И къде винаги бърза(посред нощите)?????
Няма как да го питам,защото не мога да го настигам,а и ми се вижда малко перо...Някой знае ли нещо?

Тема Re: НЯКОЙ ПОЗНАВА ЛИ ТОЗИ ПИЧ???нови [re: Пaзapджиk]  
Автор martyr (fallen)
Публикувано13.09.05 11:37

Родом е от с. Драгор. Твърдят, че е наемен гей с отбрана клиентела, но той отрича, когато го попитат.

Спри го и го попитай, няма да ти откаже почерпка.

Тема Re: НЯКОЙ ПОЗНАВА ЛИ ТОЗИ ПИЧ???нови [re: martyr]  
Авторx (Нерегистриран)
Публикувано13.09.05 18:12

аз пък лично не знам да е гей,даже говореше за жеви които му налитали и т.н.Иначе иска да покори света.Според мен нищо му няма познавам го

Автор Foxelqox (Kръстоносец)
Публикувано15.09.05 22:35

Не е гей.Наистина е от Драгор.Даже идва пеша от там.Има си гюлле в главата обаче.Проси по офиси.Когато е идвал при мен се изживява като естраден певец и търси спонсори за концерта си.От това се препитава.Имал някакъв импресарио и от този род неща.Бутнеш ли му 5лв, значи си се самоабонирал.

(R)evolution man

Тема Re: НЯКОЙ ПОЗНАВА ЛИ ТОЗИ ПИЧ???нови [re: Foxelqox]  
Автор pokana... (непознат )
Публикувано21.09.05 20:06

От Драгор е. Викат му Вальо Холивуда. Бърза, щото обикновено носи адресните карти от хотелите в града в полицията. А и хората го изпращат по разни си техни поръчки. Всеки ден идва и се прибира от Драгор пеш.

АвторPZ (Нерегистриран)
Публикувано26.09.05 22:26

Видях го преди седмица пред Тракия облечен в костюм и бързащ за някъде си. Знам само че е луд фен на Лили Иванова, не изпуска нейн концерт, поднася и цветя по няколко пъти и винаги си проси целувка, жената бяга от него, ама той нахален! Изглежда ми от кротките луди завалията.

Тема Re: НЯКОЙ ПОЗНАВА ЛИ ТОЗИ ПИЧ??? [re: PZ]  
АвторJamiroq (Нерегистриран)
Публикувано30.09.05 22:50

А аз го видях посред нощ в една малка ули4ка до "Елбрус".Беше 3 часа посред нощта,а аз пуших цигара на терасата.Тоя премина като фурия с походката,костюмчето и бързината си....Пича не е в ред,определено.

Тема Re: НЯКОЙ ПОЗНАВА ЛИ ТОЗИ ПИЧ???нови [re: Jamiroq]  
Авторв peд (Нерегистриран)
Публикувано03.10.05 03:20

Що като бърза значи не е в ред ли.

Авторmulekula85@abv.bg (Нерегистриран)
Публикувано12.10.05 00:20

da kak da ne go poznavash!
vikat mu bobi turboto!
choveka ne e dobre psihicheski navremeto e bil kaskadior pone az taka znam no e prekaral tejka katastrofa i zatova sega e v takova systoqnie!
ok?

Тема Re: НЯКОЙ ПОЗНАВА ЛИ ТОЗИ ПИЧ??? [re: mulekula85@abv.bg]  
Авторorън (Нерегистриран)
Публикувано15.12.06 19:34

Днес почина майката на Вальо -вчера вечерта я приеха в болница - и... проблемите пред това семйство са огромни!
За да освободят трупът и от болницата искали някакви пари, които повярвайте ми - няма откъде да вземат!
Ако има възможност някой нека помогне!

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.