|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
...
|
|
Автор |
marlex (Advocate) |
Публикувано | 06.12.05 02:00 |
|
"More Guns,Less Crime"
"От трън та на Glock"
| |
|
Ето заради такива безотговорни малоумници като бившия гард от НСО ще искат да въвеждат неоправдани рестрикции за оръжията за нормалните хора! Прави ми впечатление, че поне едно 90% от всички подобни случаи, са с бивши или настоящи военни, полицаи или някакъв вид охранители!!!
Редактирано от Peace_lover на 06.12.05 08:42.
| |
Тема
|
Re: ...
[re: marlex]
|
|
Автор |
idhk (HKholic) |
Публикувано | 06.12.05 09:09 |
|
Дам и както обикновено "бивши" служители играят главната роля във филма.
Accuracy equals consistency equals patience and vice versa
| |
Тема
|
Re: NE NA ORAJIETO ZA MALOUNICI
[re: marlex]
|
|
Автор |
9x19MM (минаващ) |
Публикувано | 06.12.05 10:44 |
|
VCHERA VODIHME SASHTIA RAZGOVOR SAS KOLEGI, SAS KAKVO E PO KADAREN OT MEN EDIN VOENEN ILI POLICAI DA NOSI LICHNO ORAJIE?
Golyama chast ot samo ubistvata sa izvarsheni ot bivshi policai i voeni
Golyama chas ot civilni postradali ot nevolna strelba pak ochastvat policai i voeni
Nyamam nishto protiv tyah no ot vsyako darvo svirka ne stava
Az nyamam lichno orajie no sam imal dopir do baya pishtovi za razlika ot nyakoi bivsh voenen koito e boravil samo sas Mkarov i nishto drugo
| |
Тема
|
Дали няма да е възможно
[re: 9x19MM]
|
|
Автор |
ДoнKиkoт (Не Кихот :-)) |
Публикувано | 06.12.05 14:17 |
|
Да се въздържаме от крайни и непрецизирани изказвания?
Инциденти са се случвали, случват се и ще се случват винаги. Никой не е застрахован - необходимо е изключително внимание при боравенето с оръжие. Не е коректно обаче да се обвиняват в некадърност и непригодност еднакво всички военни, полицаи и охранители.
Все пак вероятността при тях да се случи инцидент е много по-голяма като се съпостави броят на въоръжените униформени с броя на въоръжените цивилни. Едните боравят с оръжието по задължение, другите с ентусиазъм, има и такива, които го купуват само за гъзария и т.н. Не всички военни са пипали единствено Макаров през живота си. Не всички полицаи мразят оръжието и не всички охранители са мутри безпросветни.
Вярно, че всяко стадо си има мърша, но още по-вярно е, че не бива от частното да се прави заключение за общото.
Отговорността е персонална.
Бях многословен, но с две думи исках да кажа да бъдем по-прецизни в думите и квалификациите.
| |
|
Позволи ми да не съм съгласен с теб.
1. как нормален гражданин влиза с пищов в дискотека. Аз ще ти кажа. Никак. Понеже пича бил служител на НСО/Пожарна/военен можело.
2. Кой нормален човек би си извадил пищова във заведение?! Да му е по-спокойно?! Ще ти кажа. Никой. Понеже пича бил служител на .....
3. Кой нормален човек би заредил пистолетът си ако не мисли да убива или не е на стрелбището?!.........
4. След като си гръмнял кой нормален човек започва бързо да го чисти а не се обажда първо в бърза помощ?! .......
5. Да припомняме ли случая с онзи експерт, дето си беше прострелял топките?!
6. Или с говедото военен дето беше гръмнал 8 пъти онзи измислел футболист? Каква е тази самоотбрана дето гърмиш некой 8 пъти?!
нищо не искам и не мога...
| |
Тема
|
Re: Дали няма да е възможно
[re: diver66]
|
|
Автор |
pagoda (непознат) |
Публикувано | 06.12.05 16:21 |
|
Ти май не разбра какво дума човека,прочети пак.
| |
Тема
|
Re: Дали няма да е възможно
[re: ДoнKиkoт]
|
|
Автор |
rpg22 (снайпера) |
Публикувано | 06.12.05 16:25 |
|
Прав си така си е. Не всички са толква зле, НО какво да се прави като болшинството са такива? Естествено, че има свестни полицай и военни ама те са прекалено малко в окена от негодни и не могат да променят нищо.
Говорим за по-голямата част а тя е в окаяно състояние
| |
|
Или с говедото военен дето беше гръмнал 8 пъти онзи измислел футболист? Каква е тази самоотбрана дето гърмиш некой 8 пъти?!
Приятелю- надявам се не се обиждаш,че те наричам така
Нямаш никаква представа каква е истината по този случай.Повярвай ми-няма абсолютно нищо общо с това,което се пише и споменава от всички медии.Ако знаеше истината за случая нямаше да говориш така-с думи като "говедо"...
| |
|
За пиян човек изстрелял 8 патрона едва ли мога да кажа добра дума. В никакъв случай не зашитавам ритнитопковчето което по дефиниция си е ******. Просто смятам, че разрешителното за носене трябва да е като колата. Когато караш не пиеш. Когато си носиш пищова също, щото само след няколко бири ставаме големи лайна;) За това че ме наричаш приятелю нямам нищо против. В края на краищата сички тук сме съмишленици. Нали така?
нищо не искам и не мога...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|