|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Обща Синоистика
|
|
Автор |
Noc (добряк) |
Публикувано | 07.05.10 07:18 |
|
В тази тема можете да поствате въпроси по обща синоистика, каквито предпочитате да не поствате в цели отделни теми.
| |
Тема
|
Re: Обща Синоистика
[re: Noc]
|
|
Автор |
naki (Company PC Guy) |
Публикувано | 17.05.10 15:47 |
|
Под "синоистика" науката за Китай ли разбирате? Ако да, то тогава трябва да знаете, че такава дума като "синоистика" не съществува, правилната дума е "синология". Другия правилен вариант е "китаистика".
Редактирано от naki на 17.05.10 15:49.
| |
Тема
|
[re: naki]
|
|
Автор |
lautaro (минаващ) |
Публикувано | 17.05.10 20:46 |
|
Леле пич ти си по-безпощаден от онази ,,антиислямската-великобългарска-окултна паплач", която някой чакат от седмици да нахлуе тук. Ти сега да не дадеш отдавна чакан знак .
| |
Тема
|
[re: lautaro]
|
|
Автор |
naki (Company PC Guy) |
Публикувано | 18.05.10 22:37 |
|
Ами все пак като китаист, мисля, че имам право да се изкажа...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
lautaro (минаващ) |
Публикувано | 19.05.10 21:32 |
|
Сериозно ли си китаист? В такъв случай нямаш право да не споделиш с нас заглавията и авторите на поне няколко книги свързани с историята и културата на Китай издадени на български. Питам те понеже това е най-обемната национална история в света, а е толкова малко позната в Бълг.
| |
Тема
|
[re: lautaro]
|
|
Автор |
naki (Company PC Guy) |
Публикувано | 09.06.10 20:43 |
|
Съжалявам, но просто не ги знам... Като учех китайски, повечето учебници бяха през английски, знам и руски, и затова повечето китайски книги ги четох на руски. Освен това от както през 2001 завърших, не съм се занимавал с китайски въобще и почти всичко съм забравил...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Noc (добряк) |
Публикувано | 12.06.10 11:25 |
|
Извинявам се за невежеството си, не знаех.
В момента опитах да сменя заглавието на темата но форума даде поредния си бъг. Сори ман. :(
| |
|
Преди доста години прочетох китайска .
Беше първият ми сблъсък с китайската култура, история и пословично китайско търпение.
Тази книга направи китайците симпатични дотолкова в очите ми, че интересът и досега не е стихнал.
За жалост не мога да се сетя за други китайски четива на бг, чета на руски. Чела съм и сега се сетих..
| |
|
*Речни заливи* на Ши Най Ан. Може да се свали от тук., на руски.
| |
Тема
|
[re: Noc]
|
|
Автор |
funy77 (антифашист) |
Публикувано | 07.01.21 02:55 |
|
а пък това е новата ми страница в профила.
[suggestopedia movie / сугестопедия филм:
подпис:
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|