Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:03 08.02.25 
Автомобили
   >> Opel
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Re: Проблем с Кадет - светва лампичката...нови [re: Pyceнeц]  
АвторB_Bordo (Нерегистриран)
Публикувано14.07.06 22:19

Колега здравей!
Аз карам Вектра Б,1996,градско не светва,тръгвам на дълъг,карам на 5-та със 100-120,след 10-20 минути светва пущината,и.....никакви промени в колата,бега като луда,що сервизи що чудо,ел.коне и компютри...грешка дето я няма...та-карам и ....пак карам.Накрая разбрах,светела,щото газовете били по - обогатени.Дано и при тебе не е сериозно,щото по принцип си е сериозно да си светне,но-иди на компютър да я закачиш колицата.

Тема Re: Проблем с Кадет - светва лампичката...нови [re: B_Bordo]  
Автор Pyceнeц (Аз!)
Публикувано14.07.06 23:01

Хех, колко познато... Точно в града никога не ми е светвала. Светна на извънградско, на 5-та след като около 10 минути не паднах под 100... После и с 20 да карах, пак си светеше, докато не изгасих.
Ами освен да ида да я закачим, ама...
Някой знае ли къде в Русе я има тази услуга и няма да ме одерат?

Автор Astra1.8iGT (C18NZ, 92g.)
Публикувано15.07.06 16:10

За грешката: Намираш диагностичмия куплунг, обикновенно е при бушоните, слагаш финна жичка/пластина на късо (не кламер) между А и В, завърташ на контакт и следиш миганията на лампа двиг. на таблото. Диагностиката започва и завършва с число 12, като между тях е същинския код за грешка, като циклично се повтаря (примерно 35= пауза,3 къси мигания, пауза,5 къси мигания, пауза)

Напиши във форума какво число точно ти дава. Грешките се самоизтриват след определн брой паления, така че е желателно да я видиш скоро след появата и, а щом ти светнала лампа двиг., то ти я имаш запеметена.

PS: Има връзки с картинки на диаг. куплунг, където ще видиш кои са А и В, не укъсявай по метода проба / грешка, че грешката излиза скъпо.

Редактирано от Astra1.8iGT на 15.07.06 16:14.

Тема Re: Проблем с Кадет - светва лампичката...нови [re: Astra1.8iGT]  
АвторPyceнeц (Нерегистриран)
Публикувано15.07.06 21:58

Търся точно такава снимка за Кадет... би ли ми дал линк, за да не направя някоя глупост и да не свържа накъсо не което трябва

Автор imitevМодератор (питомен OpelFan)
Публикувано16.07.06 10:38

Колега нали Ламер ти даде линк...

Инжекциона ти е Multec.

Малко е на руски но мисля че ще се справиш...

Тема Re: Проблем с Кадет - светва лампичката...нови [re: imitev]  
АвторPyceнeц (Нерегистриран)
Публикувано16.07.06 15:38

Тестът е направен - грешка 13...

Тема свиркай си...нови [re: Lamer]  
Автор koцeв (непознат )
Публикувано17.07.06 11:16

Не съм чул Опел на газ да не му свети лампичката. Аз се минах и смених на Кадета ламда сондата и нямаше ефект. При Вектрите не им обръщах внимание

Щом угасва след като запалиш двигателя и после си светва не е страшно.

Тема нема да се плашишнови [re: Pyceнeц]  
Авторkoцeв (Нерегистриран)
Публикувано17.07.06 15:28

Не съм чул Опел на газ да не му свети лампичката. Аз се минах и смених на Кадета ламда сондата и нямаше ефект. При Вектрите не им обръщах вниманиеЩом угасва след като запалиш двигателя и после си светва не е страшно.

Авторvass75 (Нерегистриран)
Публикувано17.07.06 20:02

При код на грешка 13- Oxygen senzor (O2S) - open circuit

Тема Re: Проблем с Кадет - светва лампичката...нови [re: vass75]  
Автор Svoboden_Duh (непознат )
Публикувано20.07.06 11:42

Lambda sonda....
Veroiatno ti vdiga razhoda ...ama ako ne ti dreme na portfejla karaj i se neboj....-:)

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.