Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 10:04 15.01.25 
Спорт
   >> Зимни спортове
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема NHL 2011/2012нови Отговор на мнението
Автор Balleta (Gaucho)
Публикувано22.12.11 16:33

Форест честито - 9 years and counts (27/02/2002)

Миналата година я проспахме от много празненства и еуфория (как ме е яд още за драмата с Ванкувър), тая година обаче трябва да се мачка, че потенциала е голям - Хоса, Сийбруук, Шарп, Теус, Кейн, Кийт, Боланд

Абе Монреал и Вашингтон що толкова зле ???

Тема Re: NHL 2011/2012нови [re: Balleta] Отговор на мнението
Автор Forest fan (пътуващ)
Публикувано24.12.11 05:13

Чикаго са основен фаворит за салатиерата. Просто с този състав всичко друго освен финал ще е провал (стига само да запазят формата си и през пролетта

). На Изток трудно някой ще спре Бостън.

Иначе в тук в Монреал се готвят здраво за протести и бунтове. Франкофоните са почти обезумели след назначаването на англоговорящ треньор. Не знам, може и да са прави хората, защото този отбор означава много за кебекарите (не само за тези в Монреал) и е наистина институция. Смятай, щом в полемиката по избора на новия треньор се намесиха и изказаха мнения министри и лидери на партии Като цяло обаче ще е истинско чудо, ако се доберем до плейофите. В момента са просто мираж.

Тема Re: NHL 2011/2012нови [re: Balleta] Отговор на мнението
Автор Vendome (Duke)
Публикувано25.12.11 20:46

След титлата тази година, ще преживея всичко този сезон. В момента ми е важен сезонът в НФЛ и дано Пейтриътс спечелят титлата.

Тема Re: NHL 2011/2012нови [re: Vendome] Отговор на мнението
Автор Balleta (Gaucho)
Публикувано26.12.11 17:07

да не става офтопик, ама Грийн Бей си е основен фаворит този сезон, вече взеха и домакинско предимство, макар това да не означава много в НФЛ и one game елиминациите.

А Бостън са си добре в НХЛ, няма от какво да си недоволен засега

Тема Re: NHL 2011/2012 [re: Balleta] Отговор на мнението
Автор Vendome (Duke)
Публикувано29.12.11 22:20

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

положението е сериозно, майна!

Автор shevchenko (рекордьор)
Публикувано03.01.12 19:53

Пичове, живот и здраве, аз ще се включа по време на плейофите. Евентуално, ако преди тях в последните мачове има някакъв директен двубой за влизане в тях може да си го дръпна...

Иначе както знаете от миналите сезони аз съм за Питсбърг + най-бързите отбори като миналата година такива бяха Ванкувър, Чикаго и Филаделфия. След първите мачове от плейофите ще видим как ще е тази година.

Публикувано06.01.12 04:54

Най-после малко усмивки и за феновете на Монреал :) Хубава победа със 7-3 срещу Уинипег и фантастичен мач на Ларс Елър! 4 гола не се бележат всеки ден, а младият датчанин го направи с невероятен финес, като 4-ия му гол беше след уникално изпълнение на дузпа! Плейофите продължават да са мираж, но има някаква искрица надежда да се доберем до тях

Тема Re: NHL 2011/2012 [re: Forest fan] Отговор на мнението
Автор Balleta (Gaucho)
Публикувано06.01.12 16:16

Драма във Фили снощи, Флайърс водеха до средата на 3-та част с 2:4, Хоукс изравниха за 4:4 и допуснаха поуър плей 1.30 секунди преди края и Флайърс шибнаха гол 30 -на секунди преди края

Публикувано11.02.12 01:49

Скот Гомез отбеляза гол след 1 година и 3 дни

Не е зле за нападател с договор за 7,5 млн долара на година Канадиенс направиха 3 поредни победи и пак се заговори за плейофи, но аз не виждам как ще стане тази работа.

Редактирано от Forest fan на 11.02.12 01:50.

Автор Balleta (Gaucho)
Публикувано18.02.12 20:51

Онзи ден с победата над Рейнджърс в Ню Йорк, свърши черната серия на Хоукс - 9 поредни загубени мача и потъване в класирането. След супер сезона до преди тая серия, това си беше пълна мистерия

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.