Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 12:00 04.11.25 
Спорт
   >> Зимни спортове
*Кратък преглед

Тема Карло Янка и Линдзи Воннови Отговор на мнението
Автор shevchenko (стар клубар)
Публикувано12.03.10 14:04

И докато за всеобщата любимка тук в клуба беше въпрос на време и доброто представяне на Мария Риш на финалите за СК само отлагаше моментът, то при мъжете беше огромната драма. Янка спечели спускането, а днес и гигантския слалом и излезна с 106 точки пред Бенямин Райнх в класирането, с което преди утрешният специален слалом стана недостижим. Поредно голямо разочарование за австрийците.

Линдзи Вон пък завърши с класа спечелвайки днес Супер-Г - то :)

Тема Re: Карло Янка и Линдзи Воннови [re: shevchenko] Отговор на мнението
Автор joy_r (непознат )
Публикувано12.03.10 16:41

Уффф, горкия Бени, не знам за кой път изпуска титлата в последните състезания, но пък и сам си е виновен...

Тема Re: Карло Янка и Линдзи Воннови [re: joy_r] Отговор на мнението
Автор DiavoloМодератор (невинно дяволче)
Публикувано12.03.10 21:52

да, тежък сезон за любимите ти австрийци. :о ;)
между другото и на мен ми стана тъжно за Бени, но сам си е виновен... Докато си почиваше и чакаша любимите си дисциплини, Янка като работлива пчеличка печелеше точки. По много тъпашки начин пропиля аванса си дошъл след толкова много труд през сезона...
Заслужена победа за швейцареца който е голям талант и ще бъде доминираща фигура идните години.

Тема Re: Карло Янка и Линдзи Воннови [re: Diavolo] Отговор на мнението
Автор joy_r (непознат )
Публикувано13.03.10 00:12

Уфф, направо ми се приплака, като го прочетох това, аз така или иначе през деня не мога да гледам състезанията, че съм на работа, та не бях подготвена за такъв обрат. След Томба Бени ми е най-любимият алпиец, а това най-вероятно ще е последния му сезон на най-високо ниво, вече и той е на годинки, а младите не прощават

Тема ЛИНДЗИнови [re: shevchenko] Отговор на мнението
Автор Balleta (Gaucho)
Публикувано13.03.10 05:36

... едва вората състезателка в историята на женските ски, която печели Световната купа в три поредни години.

Speedy Queen с 33 -та си победа става най-успешния американски скиор евър, изпреварвайки легендата Боде Милър, който е с 32. Световна купа и малките кристални глобуси в Спускането, Супер Г-то и Комбинацията + златен медал от Ванкувър.
16 победи я делят от заветното трето място на най-успешните скиорки евър.

Мирия Рийш - респект за достойната съперничка.

Тема Re: ЛИНДЗИнови [re: Balleta] Отговор на мнението
Автор joy_r (непознат )
Публикувано18.03.10 11:28

Линдзи е страхотна, дано се задържи на върха задълго, и не я обхване звездната болест като повечето американци.

Автор TheExorsist (Пикая Лед)
Публикувано18.03.10 11:46

Супер! 18 дена минаха от края а все едно вчера бяха олимпийските!

Пожелавам и на Линдзи да счупи рекордите. Би ли казал кои са първите три по победи.

Тема Re: ЛИНДЗИнови [re: TheExorsist] Отговор на мнението
Автор Balleta (Gaucho)
Публикувано18.03.10 13:06

1. Анамари Мозер - 62 победи
2. Врени Шнайдер - 55
3. Ренате Гьотчел - 46
4. Аня Персон - 41
5. Катя Зайцингер - 36

6. Линдзи Вон - 33

Автор TheExorsist (Пикая Лед)
Публикувано24.03.10 00:58

Боже, Врени Шнайдер, как не се сетих - легендарна!

Тема Re: Карло Янка и Линдзи Вон [re: shevchenko] Отговор на мнението
Автор _Gemini_ (любопитна)
Публикувано03.10.10 21:26

===

Гле'й ся, к'ви въпроси ма вълнуват.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.