Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:21 10.11.25 
Спорт
   >> Зимни спортове
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Тема Браво, тре крунур! Отговор на мнението
Автор vogelfrei (a lonely story)
Публикувано26.02.06 17:45

Очаквано, равностойна и предпазлива игра, максимално използване на численото предимство, слаби вратари, но онова, което нямаха фините, беше внезапното мислене на мига, което доведе до два от головете на Швеция - при единия Кронвал, който никога не би се замислял да стреля към вратата, навлезе и изненада вратаря на Суоми, а пък Лидстрьом направи класика "импровизация + изненада" 10 сек след началото на последната третина?! Евала и на Люндквист за трите спасявания накрая, евала на ЛИДЕРА Форсберг, евала на най-полезния в турнира Сундин, евала на най-полезния в дадения мач Зетерберг, евала и на Суоми, за които ми стана малко мъчно, но нямаше как да вземат титлата само с победи...

шампиониииииииииииииииииииии

Man. . . stabbed . . . knife . . . Hofgarten . . . gave purse . . . Go look quickly . . .

Тема Re: Браво, тре крунур!нови [re: vogelfrei] Отговор на мнението
Автор comsote (!Champions!)
Публикувано26.02.06 17:52

ако финландия бяха били щеше да има абсолютно същата тема, ама с променени имена - финландски.
другата олимпиада и аз ще се опитам да подкрепят пет-шест отбора

...
десаты наш десантны батальон

Тема Re: Браво, тре крунур!нови [re: vogelfrei] Отговор на мнението
Автор Diavolo Rossonero (невино дяволче)
Публикувано27.02.06 00:48

Честито, любимата ти Швеция успя.
Според мен Суоми заслужаваше повече олимпийското злато и ми стана доста тъжно, защото това беше последния и най-голям шанс на поколението на Сака Койву, Теему Селане, Виле Пелтонен и Йере Лехтинен. :( Това беше...
След 4 г. едва ли ще ги има...

Grazie e Onore, Leoni!

Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.