|
|
|
Тема
|
Браво, тре крунур!
|
|
| Автор |
vogelfrei (a lonely story) |
| Публикувано | 26.02.06 17:45 |
|
|
Очаквано, равностойна и предпазлива игра, максимално използване на численото предимство, слаби вратари, но онова, което нямаха фините, беше внезапното мислене на мига, което доведе до два от головете на Швеция - при единия Кронвал, който никога не би се замислял да стреля към вратата, навлезе и изненада вратаря на Суоми, а пък Лидстрьом направи класика "импровизация + изненада" 10 сек след началото на последната третина?! Евала и на Люндквист за трите спасявания накрая, евала на ЛИДЕРА Форсберг, евала на най-полезния в турнира Сундин, евала на най-полезния в дадения мач Зетерберг, евала и на Суоми, за които ми стана малко мъчно, но нямаше как да вземат титлата само с победи...
шампиониииииииииииииииииииии 
Man. . . stabbed . . . knife . . . Hofgarten . . . gave purse . . . Go look quickly . . .
| |
|
|
|
ако финландия бяха били щеше да има абсолютно същата тема, ама с променени имена - финландски.
другата олимпиада и аз ще се опитам да подкрепят пет-шест отбора
...
десаты наш десантны батальон
| |
|
|
|
Честито, любимата ти Швеция успя.
Според мен Суоми заслужаваше повече олимпийското злато и ми стана доста тъжно, защото това беше последния и най-голям шанс на поколението на Сака Койву, Теему Селане, Виле Пелтонен и Йере Лехтинен. :( Това беше...
След 4 г. едва ли ще ги има...
Grazie e Onore, Leoni!
| |
|
|
|
|