|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Финал - биатлон щафета жени
|
|
Автор |
бyбoлeчka (малка) |
Публикувано | 18.02.02 22:04 |
|
На 4-то място....само на 6 секунди от бронза !!!
Нищо, да ги поздравим, също е голям успех, гордеем се с тях !!!
| |
Тема
|
Re: Финал - биатлон щафета жени
[re: бyбoлeчka]
|
|
Автор |
Shanya (слънчева) |
Публикувано | 18.02.02 22:05 |
|
Българи -юнаци
* Hate cannot drive out hate, only love can do that *
| |
Тема
|
[re: Shanya]
|
|
Автор | red_fire (Нерегистриран) |
Публикувано | 18.02.02 22:38 |
|
Iad me e - malko ne stigna. Wupreki wsi4ko BRAVO!
| |
Тема
|
[re: red_fire]
|
|
Автор |
rocker (hard) |
Публикувано | 18.02.02 22:58 |
|
То и мене ме е яд ,но явно нямаме достатъчено опит, въпреки това са невероятно ценни точки.
Успех това не е да не паднеш в мърсотията,а да можеш след това да се издигнеш.
| |
Тема
|
[re: rocker]
|
|
Автор | Biba (Нерегистриран) |
Публикувано | 18.02.02 23:04 |
|
Bravo i ot mene...
no wupreki wsichko sum malko rasocharowana, pak po star bulgarski obichai se rasminahme na kosum s medalite....
| |
Тема
|
[re: Biba]
|
|
Автор |
Oro (коректен) |
Публикувано | 18.02.02 23:56 |
|
Стрелбата ни провали!?
И Карагьозова и Дафофска......
Старата българска болест - липса на психическа издържливост....до край....
" Don't be mesmerized by the mistery, but unravel it!......"
| |
Тема
|
|
|
Автор | MP (Нерегистриран) |
Публикувано | 19.02.02 13:52 |
|
Gledah nashata shtafeta w biatlona edwa snoshti na powrotenie i prez cialoto wreme mnogo se wylnuwah, zashtoto ne znaeh rezultata predwaritelno. Mnogo sym gorda ot towa koeto widiah, kak samo se boreha nashite momicheta. Za syjalenie samo 6 sekundi gi otdeliha ot medala, no duha, kojto pokazaha e dostoen za uwajenie i naj-goliamo priznanie. Blagodaria wi, momicheta, che me karate da se chuwstwam gorda, che sym bulgarka. Razbira se izpitah ogromno razocharowanie, che ne spechelihme bronza, no kakwo da se prawi, taka e w sporta...
| |
Тема
|
[re: MP]
|
|
Автор | Пpocт любитeл (Нерегистриран) |
Публикувано | 19.02.02 14:09 |
|
Дааа, Шкодрева не беше равностойна на останалите. Но дори така, както се развиха събитията Катя Дафовска имаше шансове да ни вкара в тройката при мъъъничко по-точна стрелба. Но не трябва да бъдем максималисти, момчета и момичета. Това, което направиха биатлонистките, е велико. ВЕЛИКО Е!!!! Та ние сме шепичка народ, бедна и разнебитена държава, без условия за подготовка, без нищо!!! Къде къде по-големи народи и велики нации щяха да се радват да са в десетката. Със всичките им пари и възможности - къде са те?
Не, тези момичета трябва да бъдат посрещнати като национални герои, защото наистина са!!! Те направиха буквално невъзможното. И е нагло да ги упрекваме, че не са постигнали повече, защото колко от нас са направили нещо за тях и за тяхната подготовка, та сега да им държим сметка. Ако се намери някой да каже - ето, аз отидох и дадох два лева да помогна тия момичета да отидат достойно на олимпиада, нека той пръв да хвърли камък.
| |
Тема
|
[re: Shanya]
|
|
Автор |
Bилekyлa (виличка) |
Публикувано | 19.02.02 14:11 |
|
БЪЛ - ГА - РИ!!! Ю - НА -ЦИ!!!
| |
Тема
|
|
|
Автор | alabin (Нерегистриран) |
Публикувано | 19.02.02 21:10 |
|
Свалям им шапка на всички наши спортисти на тази Олимпиада, кои то ни изненадаха приятно с медали и ни дадоха частица самочувствие! Особено като имаме предвид, че в днешно време няма кой знае какви условия за спортуване, дори и професионално - и там се искат пари, а и там ги няма!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|