Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:25 09.11.25 
Професионални
   >> Строителство
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Тема ЕКСТРИЙМ ООД РУСЕ - Строители - НЕСТАВАТ  
Автор postradal2 (непознат )
Публикувано10.08.09 23:00

Тема: ЕКСТРИЙМ ООД РУСЕ - Строители - НЕСТАВАТ

Ползвах услугите на строителна фирма "Екстриим" Русе - нищо не става от тях . Върнаха ме 50-60 години назад във времето. Добри са само да искат пари и да обещават . Внимавайте с тях . Най добре е да не ги ползвате . Ще си хванете белята .

Тема Re: ЕКСТРИЙМ ООД РУСЕ - Строители - НЕСТАВАТнови [re: postradal2]  
Автор toni11bg (непознат )
Публикувано25.10.09 14:23

A защо мислиш, че има строители, които да стават. Аз лично съм се убедил, че съвестен строител няма. Причината е в това, че в тази професия няма нищо за разбиране - елементарна е. Затова с нея се захващат хора от най-нисък сой. Не знам защо им се плащат такива високи надници.
И още нещо - направил съм една груба сметка, че 80% от цената на строителството е в майстора. Там са разхитените материали, там са нещата, които трябва да разрушаваш, и да ги правиш наново, заради некачествено изпълнение, там са парите, които му плащаш за да пуши и пие бира. В крайна сметка моят експеримент показа, че ако си купиш материалите(най-качествените), и си свършиш работата сам, спазвайки на 100% технологията, стрителството струва 5 пъти по-ефтино.

Тема Re: ЕКСТРИЙМ ООД РУСЕ - Строители - НЕСТАВАТнови [re: postradal2]  
Автор gsdsgsd (непознат )
Публикувано01.07.11 17:13

Хора, не се доверявайте, и в никакав случай не използвайте услугите на фирма Екстрийм ! Под мазните им усмивки не се крие нищо друго освен фалшиви обещания и напразни надежди.Срам и позор, в 21 век живеем а ни се предлага лошо и некачественно строителство.

Тема Re: ЕКСТРИЙМ ООД РУСЕ - Строители - НЕСТАВАТнови [re: toni11bg]  
Автор bekqrov (строител)
Публикувано02.07.11 16:15

Здравейте, в един друг форум това обсаждаме! В момента обсаждаме измамниците и ниските оферти.Аз съм строител и дадох една оферта за Груб строеж като ми казаха инвеститорите,че от голяма фирма по тяхните думи им е дадено оферта за 2 къщи с обща площ+ покривите 1200 кв.м 120000 лв това прави по 100 лв на кв.м! Според вас как ви се струва цената?

Тема Re: ЕКСТРИЙМ ООД РУСЕ - Строители - НЕСТАВАТнови [re: bekqrov]  
Автор kavarmata (винаги)
Публикувано03.07.11 14:09

Инвеститора ви рекетира най-нагло.
Работих около 5 години в офертен отдел на две фирми и по-ниски цени за груб строеж на жилищна сграда от 100-130 € /кв. м. не сме давали.
Действително в момента цените са малко по-ниски и посочените в горния пост от вас цени - 90 € / кв. м. са напълно приемливи. Същото важи и за цените ви "до ключ". Ако съм на ваше място, бих си държал на тези цени, като това да са минималните възможни.
Наистина инвеститорите имат разходи, но те не са съизмерими с тези на строителя, а от купувачите искат от 700 до над 1000 € /кв. м.
След като направих строителна фирма в неподходящо време, аз се отказах от нея и сега въпреки, че съм без работа, според управляващите не съм безработен.

Тема Re: ЕКСТРИЙМ ООД РУСЕ - Строители - НЕСТАВАТнови [re: kavarmata]  
Автор bekqrov (строител)
Публикувано03.07.11 14:51

Здравей, еми това обсаждаме доста здраво, че няма кой да се върже на 50 евро кв.м ако щеш майстор,бригада или фирма на тези цени няма кой да се хварли да работи абе пълна измам е :)) В сайтовете за обяви се бях натакнал на 50 евро кв.м на някаква Варнеска фирма но е измама пална и това

За тази година имам 3 обаждания за строежи искарани до кота 0.00 е от такива измамни оферти

Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.