|
|
|
Тема
|
Келтският оракул
|
|
| Автор |
rainbird (пътешественичка) |
| Публикувано | 06.07.06 11:54 |
|
|
случайно влязох в тоз клуб..........................че съм фен на келтите - така си е,но обикновено не се задържам много,много пред компютъра.попрочетох темите,които са пускани и реших да ви дам идея - задачка за домашно.
става дума за келтския оракул - Огамите.кой какво може да каже,или да постне линк или нещо.
пък после ще ви дам и инфото,с което аз разполагам.сега просто нямам време....
звездите са близо - само трябва да се протегнеш.....
| |
|
|
|
А защо реши, че е оракул?
Добър лов на всеки по тези пътеки, Законът сега е със нас!
| |
|
|
|
Че от дърветата какво може да се очаква?
Действия крепят Вселената.
| |
|
|
|
Оо, има много, много линкове за огамите - някои са просто чудесни, а други са много далеч от истината и зависят от въображението и целите на пишещия.
Трябва да се разровя из старите си букмарки, ако искаш да ти дам доста - мисля,че и в някои от старите теми бяхме писали за тях.
Огамите, разглеждани като някакви екзотични магически символи - това е пълна смешка, целяща да пълни списанията или да придава екзотика - няма такова нещо.
Наскоро четох на Дейвид Екът - много интересна и засягаща не само огамите, но и Храма на Слънцето открит в Колорадо, че и култа към Митра даже. :)
Through the years of decay we walk like tigers in cages...
| |
|
|
|
Това за "храма на слънцето" в Колорадо е наистина забавно. Даже е по-яко от "разчитането на прото-тракийската писменост"...
Добър лов на всеки по тези пътеки, Законът сега е със нас!
| |
|
|
|
А-ха :)
А ти прочете ли за какво става въпрос или, както обикновено, не се сдържа да се обадиш ?
Through the years of decay we walk like tigers in cages...
| |
|
Тема
|
Re: Келтският оракул
[re: manimal]
|
|
| Автор |
rainbird (пътешественичка) |
| Публикувано | 09.07.06 10:32 |
|
|
благодарско за информацията.......................
звездите са близо - само трябва да се протегнеш.....
| |
|
|
|
|