Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:47 09.05.25 
Фен клубове
   >> Индия
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Искате ли "Косово" в България?!?  
Автор SadLittleRasta (непознат )
Публикувано25.01.01 18:40

Абе хора кво ви става бе?!? От къде се взе този национализъм, откъде се взе този шовинизъм? Немога да разбера какво могат на някого да му пречат новини на турски, като може, с едно просто движение да смени канала.
Преди време тук в Югославия, по 1ви канал на националната телевизия имаше новини на албански, но след като разни шовинисти, националисти наричащи се "патриоти" се качиха на власт ги махнаха. Редом с това почнаха гонения, изселвания, възродителни процеси и тем подобни. В едим момент на албанците им писна и се създаде АОК (армия за освобождение на косово) и се зароди кнфликта който доведе до бомбардировки итн.
Мисълта ми е като цяло за толерантността към малцинствата. Искаме ли държавицата ни да бъде разбита от междурасови конфликти и българин да не може да си пъхне носа в Кърджали? Не много ясно! Добре, че има що годе осъзнало се правителство! тези новини не ни ограбват от национална проинадлежност или нещо подобно, те са просто жест към 1 малцинство, предназначен да го накар да заобича България.
Някъде по-долу прочетох и нещо като "А защо не новини и на цигански!?!". Еми защо не ебати! Може ми тогава най-накрая човек ще може да минава през факултето без да го е страх за живота си!

Peace: SLR

Тема Точно така! Браво!нови [re: SadLittleRasta]  
АвторТеди_anon (Нерегистриран)
Публикувано27.01.01 07:51

На тези или им има нещо или се опитват като Милошевич зорлем да разделят обществото, та да не виждат хората истинските проблеми.
Не се хващайте, хора!

Тема Rasta Manнови [re: SadLittleRasta]  
Авторromano chavo_anon (Нерегистриран)
Публикувано28.01.01 21:41

AVEN ROMALEN AVEN PHRALALEN KAJ PES NA DAHA.
Super si bro, ama mnogo malko sa umnite hora ima niakvi tupi nacionalisti deto ne znaiat za kakvo govoriat. Az predlagam da slozat novini i na turski i rromski koito ne mu se gleda za tova ima izbor smeni na drugia kanal. Ama Romite sa nai zle tretirani turcite pak imat malko poveche prava obache triabva da se predpriemat merki za podpomagane na sastoianieto na romite v bulgarskoto obshtestvo. Ravnopravie za vsichki
PEACE BREDREN

Тема За Ромитенови [re: romano chavo_anon]  
Автор SadLittleRasta (непознат )
Публикувано28.01.01 22:14

Такива мерки вече са предприети. Подготвя се първият Българо-Ромски речник (с който има бая проблеми защото половината думи в циганския са псувни). Освен това чувам че има и някакви помощни училища с някои часове на цигански. А дано продължава така и може би нямя да има чак такива проблеми с ромите.

Peace: SLR

Тема Re: Искате ли "Косово" в България?!?нови [re: SadLittleRasta]  
Автор BOJO (непознат)
Публикувано16.03.01 19:11

A BE Q NE MI GOVORI GLUPOSTI.KVO 6E KAJE6 SEGA ZA MAKEDONIQ A .MAMKA IM NA 6IPTERI ,TUPZI I VSI4KI MUSULMANIGADNO PLEME

АвторEritus (Нерегистриран)
Публикувано18.03.01 00:14

AZ sym bylgarian... jiveia si v sobstvenata strana.... govoria si sobstveniia ezik... glasuvam na maika ti za putkata ribiasala i t.n.
Kato si takovo zashtitniche na mangasarite i turcite - mi hodi pri tiah....
stani "edno" ot tiah!
niakoi da e chuval po nacionalna televiziia da se izlychvat novini na drug ezik osven oficialniia??!
to izliza sega che sme po-zle ot predi.... govoria za novinite na ruski...
emi NE! Kato e turchin - da si hodi v Turciia!!!
(Bravo na BKP za Vyzroditelniia proces!!!!!)

Turci, cigani, predateli - umrete v imeto na BOG!

Авторnqkoi (Нерегистриран)
Публикувано20.03.01 06:27

abe man ti lud li si ?
kak shte ima novini na druk ezik po nachionalna televiazia ?
dokolkoto znam tova daje e zabraneno s konstituchiata
(ne tvarda che sam zapoznat s konstituchiata)
ili pone beshe
nali v Bulgaria za govorim e priznat samo i edinstveno Bulgarskia ezik
i kak shte stane tova kosovo sled kato malko ne mi e qsno ?
bi li poqsnil
koi shte im pozvoli ?

Тема Re: Искате ли "Косово" в България?!?нови [re: nqkoi]  
АвторPatriot (Нерегистриран)
Публикувано22.03.01 01:12

Abe to neka samo stane vtoro kosovo - parvi shte se zapisha!!!!
i koito e patriot i toi taka shte napravi!
Abe hora 5 veka ne vi li stiga da vi tapchat mrasnite riazani turski karabini beeee?!?!?!?!??
Vie istoricheski filmi ne ste li gledali, istori ne ste li uchili ?!?!??! Kak moze da sa se otnasiali taka s nas - a sega nie shapka da im svaliame ?! PFuuu ne bih se izpikal vurhu zabite na turchin - dori ako zabite mu goriat !!!

Тема Re: Искате ли "Косово" в България?!?нови [re: Patriot]  
Авторyesnews (Нерегистриран)
Публикувано23.03.01 14:36

DA NE NOVINITE NA EZICITE NE VSICKI MALCINSTVA V BG
PUKAITE OT IAD I PO BARZO IDIOTI

Автор Aledar (член)
Публикувано06.04.01 13:57

Znaesh li, moje bi shte e redno da ima novini na vsi4ki ezici, koito se govorqt v stranata.
Novini na nemski, albanski, srybski, makedonski, 4eshki, slovashki, angliiski, frenski, ruski, armenski, ciganski, koreiski, kitaiski(da ne zabravqme restorantite vse pak), japonski, taivanski, ispanski.....
BNT da ne e prostitutka! I mai shte stane taka, 4e osven novini drugo nqma da predavat... I shte se vyzcari mir i red.

Aledar~

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.