Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:38 08.07.25 
Фен клубове
   >> Индия
*Кратък преглед

Тема Индийски тероризъмнови  
Автор Цap Изpoд ll ()
Публикувано29.11.08 17:24

Над 200 човека убити само в един терористичен акт. Решпект!

Мисля, че има нужда.

Тема Re: Индийски тероризъмнови [re: Цap Изpoд ll]  
Автор BlackWolf (ловец)
Публикувано01.12.08 23:39

Извинявай, ама колко души са убити при боевете между индуси и мюсюлмани 1947-48 г.? Или в всички сблъсъци през вековете между тези общности в Индия?

Някакви си 200 души?!? Това е ...

Добър лов на всеки по тези пътеки, Законът сега е със нас!

Тема Re: Индийски тероризъм [re: Цap Изpoд ll]  
Автор бeзпътeн (обективен)
Публикувано01.12.08 23:53

В същия хотел, преди месец и половина, аз и трима други приятели, бяхме се отбили рано сутрин да пием кафе, чакайки кораба да отпътува от Портата на Индия към остров Елефанта. А като си спомня красивите служителки в хотела, които видяхме - рецепционистката, сервитьорките... и като си помисля, че вече може да не са между живите...

Така като чуем бройката загинали, сякаш не можем да почувстваме осезаемо, че това не е просто бройка, а човешки същества.

Тема Виж ко!нови [re: BlackWolf]  
Автор Цap Изpoд ll ()
Публикувано04.12.08 16:59

Това как се касапят помежду си ми е толкова безразлично, че няма повече накъде. Ако аз съм хванал пушката и някой ме застреля, какъв терор е това? Еми никакъв!

Между "боеве" и "терор" има огромна разлика. Ако искаш можеш да пуснеш отделна тема за "боевете".

Тези 200 души са гости. Те са дошли на почивка или за да създатат икономически взаимоотношения. Откъде могат да знаят, че някаква групичка фанатизирани кретени ще решат да ги убиват?

Ония ден бях на един международен технологичен симпозиум в Берлин. Излезе да говори индийската посланичка. Говори за реформите в Индия и невероятния разтеж на индустрията. Е как ще ходя да им продавам машините си, ем че Индия се развива като един изключително атрактивен пазар, докато съществува риск някакви шебеци да ме взривят в името на калпавата идеология на идиота. То верно е, че интереса клати феса ама все пак животецът си ми е най-ценното, което имам.

Мисля, че има нужда.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.