|
|
|
Тема
|
Някой ще ходи ли до Индия през септември?
|
|
| Автор |
ChervenPiper (непознат) |
| Публикувано | 02.06.07 06:24 |
|
|
Здравейте,
на път съм да взема виза с покана за визита на един приятел в Делхи много се радвам но същевременно много ме е страх да пътувам сама.
Някой от форума планира ли пътуване след август? иска ми се да пътувам с някого, защото е далеч пък и е опасно. Смятам да пътувам с турските или руските авиолинии. Моля, ако някой има път натам да каже, за да не съм сама. Много ме е страх и ще се радвам да имам приятна компания.
| |
|
Тема
|
Re: Някой ще ходи ли до Индия през септември?
[re: ChervenPiper]
|
|
| Автор |
Viveka (непознат
) |
| Публикувано | 11.06.07 10:24 |
|
|
[email]Az shte patuvam i tarsia kompania.Bila sam dva pati tam i mogem da patuvame zaedno,ako polucha potvargdenie za vizitatta si do kraia na meseza.Neka se svargem.
| |
|
|
|
Страхотно! Дано се потвърди визитата ти. Друго си е като имам дружка...Може да драснеш и лична бележка, щом имаш окончателен отговор. Само моля те уточни с кои линии възнамеряваш да пътуваш, защото аз засега съм се спряла на Turkish Airways
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
vanyaes (непознат
) |
| Публикувано | 17.06.07 23:23 |
|
|
Здравейте, и аз възнамерявам да пътувам сама през септември, и ще се радвам да имам компания. Моля, за Ваш имейл.
| |
|
Тема
|
[re: vanyaes]
|
|
| Автор |
ChervenPiper (непознат) |
| Публикувано | 18.06.07 07:20 |
|
|
хехее като нищо може да заформим дружинка :)
ето го моят
jas999@abv.bg
Ще се радвам да пътуваме заедно
Редактирано от ChervenPiper на 18.06.07 07:21.
| |
|
|
|
И така - датата ми е около 3ти септември. До края на седмицата ще избера авиолинии и взимам билета. Все още сериозно другарче не съм намерила, но нямам никакво време за губене. Все пак се надявам, че ще намеря някой...
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Дyxът (Безмълвност) |
| Публикувано | 24.08.07 23:58 |
|
|
А аз останах с впечетление, че има цял отбор:)
| |
|
|
|
|