Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 04:41 14.07.25 
Професионални
   >> Анимация
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Тема нов рисуван филм от Disney!!!  
Автор Gnomeo (тъжен)
Публикувано29.05.06 11:49

става дума за последния късометражен филм от разпадналата се Фантазия 2006 (само като си помисля, че тази година можехме да имаме нова Фантазия...). адаптация по разказа на Ханс Кристиен Андерсен "Малката кибритопродавачка". не знам за вас, но аз като видях няколкото кадъра от филма ми се подкосиха краката колко ми липсват тези рисувани филми

това е дълга статия за филмчето. първата част разказва за историята и пътят, който е бил извървян докато артистите са "победили" студийните шефове, а втората е за визията на филма.

и сега най-хубавото - ако имаме късмет и Александра прояви достойнство, може да го видим още тази есен, когато ще излезе като допълнителен материал в платиненото издание на Малката русалка!!!!!!

Тема Re: нов рисуван филм от Disney!!!нови [re: Gnomeo]  
Автор Pич (съвсем непознат)
Публикувано29.05.06 20:08

Е Браво! Най-накрая да видим нещо стойностно! Добре че някой по върховете е проявил далновидност и е решил да даде "зелена улица" на рисуван филм-защото както всички знаем рисувания филм отнема доста повече време за направа от CG анимацията. Явно и в Дисни ги друса синдрома за бързо забогатяване.

4алгата е вирус, който се лекува с JAZZ
В аптеката до вас.

Тема Re: нов рисуван филм от Disney!!!нови [re: Pич]  
Автор Gnomeo (тъжен)
Публикувано29.05.06 23:04

Явно и в Дисни ги друса синдрома за бързо забогатяване

"и"? божке, че те са първи на опашката! не знам дали прочете статията, но шефовете са искали да променят края на филма защото не бил достатъчно дисневски. един от създателите споделя, че са анимирали 4 различни края! в крайна сметка са успяли да убедят тия престъпници (защото за мен са точно такива) да запазят оригиналната развръзка. този филм е едно от малките чудеса на днешната потънала в алчност епоха.

трябва да се радваме, че има такива малки глътки красота защото можеше изобщо този филм да не стигне до продукция

Автор Pич (съвсем непознат)
Публикувано29.05.06 23:25

Е да де-говорим за бизнес-дали ще се продаде "стоката", няма значение дали е филм, ядрена ракета или памперс

4алгата е вирус, който се лекува с JAZZ
В аптеката до вас.

Автор Amos Trask (ценител)
Публикувано01.06.06 11:50

Аха, значи затова питаше за изданието на "Малката русалка"! Стискам палци много! Искам го тоя филм, а Русалката и без това ще се вземе. Дано не ни се наложи пак да гледаме само по амазоните и да въздишаме...

Автор Илиянa_ (винаги с мнение)
Публикувано27.12.06 18:52

Ле-ле ..... Рисувана анимация !!!!! И-и-и-и-и-и--и-и-и-ха !!!!!
Всеки знае, че най-добрата анимация е рисувана !!

Тема Re: нов рисуван филм от Disney!!!нови [re: Илиянa_]  
Автор selenitt (Selenit Saturn)
Публикувано03.05.12 00:33

има ли още такива анимации от Disney ?

http://www.sibir.bg/blog/selenit/

Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.