|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Madagascar
|
|
Автор |
Чo :) (търси дипл.раб.) |
Публикувано | 24.10.05 14:36 |
|
e мно'о готино филмче, което си заслужава да си го има човек наред с Ice Age, Monsters Inc., Chicken Run, Shrek, Finding Nemo.
Го-о-о-о-олям смях  
Какво ви е впечатлението?
Препоръчайте ми и други подобни, които са ви харесали?
| |
Тема
|
Re: Madagascar
[re: Чo :)]
|
|
Автор |
casiophea (la vie en rose) |
Публикувано | 24.10.05 22:34 |
|
Ami kato za na4alo moga da ti kaja,4e "The incredibles" i "Robots" sa mnogo gotini film4eta, koito dokolkoto vijdam ot tova,koeto gledash moje bi 6te ti xaresat. 
| |
|
A,da,kakto i "Shark tale".Mnogo e dobur!
[image]http://store3.data.bg/kukulino/anim%20avatars1/anim%20avatars1%20(43).gif/image]
| |
|
и за да не изброявате до припадък нека обобща - всички компютърни анимации са супер готини.
а сега и моето мнение - единствено филмите на Pixar и двата Шрек заслужават внимание. останалите са изтерзани опити да повторят техния успех. но това си е мойто мнение 
| |
|
Ами не си само ти на това мнение - и аз така мисля горе-долу. С тази разлика, че "Шрек 2" не ми хареса, а "Ледена епоха" (20th Century Fox) ми хареса много. Колкото до "Мадагаскар", оня ден го гледах и какво да ви кажа... Няма да го гледам отново. Просто нищо кой знае колко интересно не се случва в тоя филм. Не е и забавен. Пробвали са хората, ама малко като изсмукан от пръстите е. Предпочитам да си тегля и да гледам класическите анимации на Уорнър и Дисни - лично за мен са много по-забавни от съвременните CGI филми.
---
Here's looking at you, kid.
| |
Тема
|
[re: Amos Trask]
|
|
Автор |
Pич (съвсем непознат) |
Публикувано | 22.11.05 19:22 |
|
Съгласен съм с вас. Аз лично много харесвам филмите на Pixar- блилянтна SG анимация и желязна драматургия с умишлено излозвани клишета.
| |
|
ах колко искам да си купя Пепеляшка, ама как да дам 25лв като дори не е с два диска 
| |
Тема
|
[re: Gnomeo]
|
|
Автор |
Pич (съвсем непознат) |
Публикувано | 23.11.05 11:26 |
|
Вземи си я под наем и си я презапиши .
Редактирано от Pич на 23.11.05 11:27.
| |
|
Другия вариант е да изчакаш няколко месеца - обикновено пада с 5-10 лева цената на анимациите на Дисни след време, ама не винаги и не с повече. Аз така преди време се ядосвах за "Красавицата и Звяра" - 30 лева цена му бяха сложили, пак за 1 диск с немного екстри (на мен специално екстри не ми и трябваха де, исках просто да имам този вълшебен филм). Та го дочаках по едно време, вече като беше на привършване тиража го пуснаха в една промоция по 20 лева, та го взех тогава...
---
Here's looking at you, kid.
| |
Тема
|
[re: Pич]
|
|
Автор |
Gnomeo () |
Публикувано | 23.11.05 12:03 |
|
работя във видеотека и това не ми е никакъв проблем само дето нямам DVD записвачка
исках да си взема и записвачка и един куп работи, ама покрай Кинг Конг ще остана без стотинка. май наистина ще изчакам с надежда да й падне цената. ако дочакам...
на мен по-голяма мъка ми е, че не мога да издиря никой с кредитна карта, че да си поръчам от амазон нещата дето искам 
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|