|
Тема
|
Glasuvane za Moderator
|
|
Автор |
Sev () |
Публикувано | 20.05.03 15:11 |
|
S ogled na neprekasnatia flood ot niakoi hora , mislia che e kraino vreme da si izberem moderator , molia vseki koito e za ili protiv da si kaze mnenieto , kakto i koi da e tozi moderator
| |
Тема
|
Re: Glasuvane za Moderator
[re: Sev]
|
|
Автор |
HlM (.:Ville Valo:.) |
Публикувано | 20.05.03 19:51 |
|
аз съм съгласна. въпреки че не съм от най-запалените фенки на Нафтекс се самопредлагам. Но все пак мисля че ти и МоРски също можете да бъдете такива,ако не желаете аз да съм ви мод:)) Нека и другите си кажат мнението...
Won't you die tonight for love
Baby join me in death...
| |
Тема
|
[re: Sev]
|
|
Автор |
SLOOPY (знае най-добре) |
Публикувано | 21.05.03 09:56 |
|
Daaaaaa!!!
Kraino vreme E!!!
Aman ot Goveda i Chorbi koito ni pylnqt kluba s edinstvenoto, koeto imat - prostotiq!!!
Sev da stane moderator!
Viva NAFTA!
| |
Тема
|
[re: HlM]
|
|
Автор |
radobg™ (cia) |
Публикувано | 22.05.03 00:24 |
|
извинявай, ама ти на кой отбор НЕ си фенка? то не бе цска, Локо Сф, Литекс, Нафтата... баси. такова въртене на задници не съм виждал откакто чорбарите викаха за Галатасарай преди 2 години
| |
Тема
|
[re: radobg™]
|
|
Автор |
Публикувано | 22.05.03 07:42 |
|
хаха, добре бе:))
разбирам колко много искаш да се заяждаш с мен, но си имам причини да съм фенка на повече от един отбор.
Знаеш ли кой е най великия отбор, Радо? ЦСКА!!! Това е истината, това е отборът на българите!!!
От Локо - не съм от тях, живяла съм в Надежда - квартала на железните /пояснявам /, та за това...а Бургас е любимият ми град - Нафтекс са отбор на Бургас...и стадионът им е точно до някои мои любими части на града...била съм на техни мачове и така. На Литекс не знам как ти хруна, че съм фенка...Това да уважавам останалите отбори, не значи нищо. Всъщност значи - имам достойнство. Не забравяй, Ради - Истинският отбор е ЦСКА !!! Мисля че бях пределно ясна.
Won't you die tonight for love
Baby join me in death...
| |
Тема
|
[re: HlM]
|
|
Автор |
radobg™ (cia) |
Публикувано | 24.05.03 03:05 |
|
тогава какво се натискаше за модераторство в клуба на Нафтата?
| |
Тема
|
[re: radobg™]
|
|
Автор |
Публикувано | 24.05.03 10:01 |
|
просто предлагам помощта си. Не мисля че е забранено