|
Тема
|
naftex
|
|
Автор | strezo (Нерегистриран) |
Публикувано | 06.01.02 21:20 |
|
niama li da si smenite imeto i na cluba,a? mejdu drugoto shto niakoi sega ne se opita da smeni imeto na '' LEVSKI'', znaete li kakvo shte se sluchi,a? GRAJDANSKA VOINA! a vie si traete, tipichno za seliani,na vi kebapcheta i si traite.
SINIO-O-O-O-O-O!
| |
Тема
|
Re: naftex
[re: strezo]
|
|
Автор | ЦCKAp (Нерегистриран) |
Публикувано | 08.01.02 16:12 |
|
Ебаси майката! Какво доживях да прочета - надежденският тарикат стрезо, който до вчера беше фен на Локо, сега вече е фен на левски! И кебапчета иска да дава без пари от скарата, която държи на спирката на автобуса - всички фенове на левски сте такива...
| |
Тема
|
greshka!
[re: ЦCKAp]
|
|
Публикувано | 08.01.02 20:10 |
|
greshish priatel,nie se rajdame levskari.znam kade se namira nadejda no ne hodia chesto tam.aide sus zdrave!
blue is the color,LEVSKI is the name!
| |
Тема
|
Re: greshka!
|
|
Автор | ЦCKAp (Нерегистриран) |
Публикувано | 09.01.02 12:17 |
|
Е ако не си от Надежда си от Толстой, просто няма откъде другаде да си! Знам го защото съм те виждал из тия квартали с агитката на Локо, ама напоследък явно си сменил отбора. Срам ме е заради такива фенове като теб, независимо че си фен на левски!
| |
Тема
|
Re: greshka!
[re: ЦCKAp]
|
|
Публикувано | 10.01.02 00:43 |
|
kak po-tochno si me vijdal i kvo po-tochno si mi vijdal ? i kakvo mi se obajdash samo ti tva sym go pisal za burgaskite tarikati!
SINIO-O-O-O-O-O! SINIO-O-OO-O-O-O-!
| |
Тема
|
Ще си протестираме...
|
|
Автор | Bopбиc (Нерегистриран) |
Публикувано | 04.02.02 23:54 |
|
...както можем - ще си ходим на мачовете с шалчета "Нефтохимик" и ще си пеем старите песни.
А Порточанов и Митко Събев да си перат парите. Мен те не ме интересуват, а отбора! Не протестираме активно, защото сега положението е направо песен в сравнение с това, което беше до преди няколко месеца - ще се разпродава отбора, играчите били демотивирани, ще ни взимат стадиона, отбора ще се мести в пристанището на Шумен ( разбирай Варна) и т.н., и т.н. Така че името не ме притеснява. Нафтекс или Нефтохимик - все е нафта! Виж цвета не трябва да го сменят, той си ни е запазена марка. Като кажат "зелените" всеки се сеща за нас.
| |
Тема
|
Re: Ще си протестираме...
[re: Bopбиc]
|
|
Автор |
oggin () |
Публикувано | 07.03.02 14:50 |
|
az li se sestam kriwo ili lewski spartak i witosha ne sa oniq ... ajde da ne kazwam :-))
nafta 4 ever i twa si e :-)))
Have a nice day and please SMILE !!!
----------------------------------------
zeleno.org
| |
Тема
|
Re: Ще си протестираме...
[re: Bopбиc]
|
|
Автор | :P (Нерегистриран) |