Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:44 17.07.25 
Градове
   >> Монтана
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Tarsia rabota.....нови  
АвторAn (Нерегистриран)
Публикувано24.09.02 11:12

Tarsia za kontakti hora,koito mogat da mi pomognat da si nameria rabota v Montana.Az sam mlada,ambiziozna,seriozna,otgovorna!Vladeia angliiski ezik i imam kompiutarna gramotnost.Nadiavam se samo na seriozni obajdania!!!Tel. za vrazka 096/28027 ili tuk.

Тема Пътят към Софиянови [re: An]  
АвторПaтил (Нерегистриран)
Публикувано26.09.02 16:08

С английски език и компютърна грамотност незнам какво ще си намериш в Монтана. Но в София най-голям шанс имат "млади, сериозни, амбициозни, английски - задължително, компютърна грамотност, до 26-27г. Ако има и стаж супер. И аз съм се блъскал по Монтана а и другаде и съжалявам за изгубените години в малък град. Но в избора си всеки е свободен. Успех

Тема Koito tyrsi - namira, koito razbira -tuk se spira!нови [re: An]  
Автор Blagoycho (hornets)
Публикувано26.09.02 17:48

Za da si namerish rabota v Montana triabva da vladeesh syshto taka i Frenski ( i ot vreme na vrema da metkash sfirki na shefo) ..... pitai vyv WWW Cafe-to na Net-surf moje i da stane nomera :)) are veselo

Тема Re: Пътят към София [re: Пaтил]  
АвторAn (Нерегистриран)
Публикувано30.09.02 12:19

Vse pak,ako ne moga da mardam ot Montana???...kakvo da pravia,da se primiria li mi kazva6?:(E,az ne sam ot horata,koito se ostaviat na te4enieto i 6te prodaljavam da se boria s vrazkarite,pla6ta6tite......,dokato na niakoi 6ef mu svetne,4e mu e neobhodim 4ovek,koito da mu var6i rabota a ne ne6to drugo...!Blagodaria za saveta vse pak!:)))

Тема Re: Koito tyrsi - namira, koito razbira -tuk se spira!нови [re: Blagoycho]  
АвторAn (Нерегистриран)
Публикувано30.09.02 12:23

Blagodaria za saveta,no mai sam go poizrasnala tozi moment!Ne sam ot piklite,koito s zenata na vsi4ko postigat tova,koeto sa si naumili...A i v kraina smetka zaslujava li si...?

Тема Re: Пътят към Софиянови [re: An]  
Авторtoto (Нерегистриран)
Публикувано09.10.02 20:15

...moga da ti beda polezen..
write!!
toto1_al@yahoo.com
,,nechto po podobno za sebe si.

Тема hm..нови [re: An]  
АвторSiviqt (Нерегистриран)
Публикувано25.10.02 01:12

e neka bydem 4estni.. shefa osven da mu se vyrshi rabota ima i drugi nujdi( pone ako stava vypros za shef vyv montana)..
..naprimer nqkoj da mu osiguri na4in za elementarno proti4ane na aloritym za vzemane na reshenie i po zadylbo4en misloven proces..

Тема Re: Koito tyrsi - namira, koito razbira -tuk se spira!нови [re: An]  
Автормъдpия (Нерегистриран)
Публикувано17.12.02 03:34

Моме,ако допуснем,че си...или поне ти се иска да те смятат за такава...като си компютърно грамотна ЩО пишеш с латиница,ай?
после...ЩО се праиш на ...и в Монтана и на друго място е се тоя-работа(почтена) НЕМА...от твоя въпрос аз разбирам,че ти вече си си намерила работа,а сега май си търсиш клиентела...демек-маркетинг
...та колко импулса на минута е тоя тел.?

Тема Re: Koito tyrsi - namira, koito razbira -tuk se spira!нови [re: An]  
Публикувано17.12.02 03:37

това отгоре е от мен.мъдрия

Тема тия отгоре са от меннови [re: мъдpия]  
Публикувано17.12.02 03:39

ето

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.