|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
E tfa e surovata selska deistvitelnost!
|
|
Автор | Blagoycho (Нерегистриран) |
Публикувано | 15.06.01 13:10 |
|
O montanski iurode, ne ti li pisna da slushash chalga po selskite diskoteki i da se samozalygvash che Montana e golema rabota - edin BlackDart i edna Cleopatra prolet ne praviat, a dokato typiat DJ v Emeli si smenia repertuara na 6 meseca nema da se poravat neshtata. V Underground neshtata sa gore-dolu dobre (samo v ponedelnik) inache e besna seliania i tam, Ceco (DJ) znae kakvo da puska obache upravitelia i shefovete sa si ot Gorno Cerovenie (da im eba maikata). V Galant prosto niamam dumi da opisha prostotiata na sredno statisticheskite montanski (gradski) seliani.
Kak ne vi e sram be v drugite klubove v Dir.bg ima poveche neshta pisani otkolkoto v tozi. Tova e merilo na selianiata vi be v Cluba na Pichkovci ima poveche neshta otkolkoto tuk.
I dokato typite seliaci praviat evala na Gencho lavkata, Kiro Ilkov, Ilian Iliev, Banicata, Gybata, Mitko (Galant), Ivo(Emely), Fanto(Central), Coleto(Bara) i na nekvi typi moldovci (black dart) neshtata nema da se opravat.
Takaaaaaaa... ta stignahme do jeniteeeee... - baba i vzima 50lv pensia maika i vzima 100 lv zaplata, a tia pravi svirki za edno malko piene bez znachenie, eto tova sa 90% ot jenite mejdu 15 i 21 godini, tova e chisto i prosto - PROSTITUCIA. Ako gresha me popravete. pls. Momichencata koito vidiat batko ot Sofia ili niakadse ot drug grad mu se puskat vednaga bilo to zaradi kolata mu ili zaradi pachkata mu, tova niama znachenie ... prosto mu go izduhvat, slagat si go kadeto batkoto kaje i taka.
Za typite seliani (mutri):
Aber hora vie ne razbrahte li che tova vreme otmina s VIS1, SIC, Rikon i bog znae oshte koi, samo edin prost ovchar moje da pravi evala na Bucata, Jaro, Balkanski, Kiro Bozata, Pafkata, Miomata i t.n. samo zashtoto bili iaki i gledali nakrivo vseki. Dokato baino ot Chemish ne si znae pravata shte go gaziat takiva typaci i shte se misliat za gospod big. Prosto im ebete maika i tova e.
AKO STE STIGANALI DO TUK, BLAGODARIA VI CHE MI PROCHETOHTE MNENIETO. OBESHTAVAM CHE PAK SHTE PISHA.
P.S. Dano skoro vreme da ima poveche pisanici tuk na kakvato i da e tema.
| |
Тема
|
Re: E tfa e surovata selska deistvitelnost!
[re: Blagoycho]
|
|
Автор | Cattlekiller (Нерегистриран) |
Публикувано | 26.06.01 19:54 |
|
От прочетеното си правя два извода:
1. Някой те е пребил жестоко при посещението ти в Монтана.
2. Никоя не ти е пуснала.
| |
Тема
|
Re: E tfa e surovata selska deistvitelnost!
|
|
Автор | Debora (Нерегистриран) |
Публикувано | 29.06.01 19:28 |
|
Познаваш заведенията и хората там - това разбрах от постинга ти.
Друго ти се чудя - защо говориш конкретно за Монтана? Това си е бит и начин на живот - това им харесва - това си пускат. Колкото до момичетата и преди и сега, а и за в бъдеще ще има такива каквито описваш. Да не искаш да кажеш че такива няма в големите градове. Има го и по другите държави от мен да знаеш.
Благодаря ти все пак че ме информира какво става там.
Пак пиши 
| |
Тема
|
E tva e nai hubavija grad
|
|
Автор | Jeti (Нерегистриран) |
Публикувано | 03.07.01 14:10 |
|
I ako iskate da znaete ne se slu6a samo 4alga!
| |
Тема
|
maikati e seljanka
|
|
Автор | Jeti (Нерегистриран) |
Публикувано | 03.07.01 14:13 |
|
E tva ve4e e istina!!!
| |
|
Човече, страхувам се, че си правиш криви сметки:
1. За последно ме пляскаха май беше 95 или 96 година не си спомням вече (поправете ме ако греша)
2. Абе пускали са ми (естествено че са ми и отказвали) просто бях афектиран тогава на тази тема. Не ти пожелавам да ти се случват тези неща които ми се случиха на мен.
| |
Тема
|
Just a reply .................. Debora
[re: Debora]
|
|
Автор |
Blagoycho (непознат
) |
Публикувано | 09.07.01 15:56 |
|
Ок, за чалгата нищо против, нека си я слушат - НО ДА НЕ Е НАВСЯКЪДЕ. Нека да има заведения за хора, които обичат чалга, нека да има заведения за хора, които не обичат чалга (та ако щете и 1 заведение да е, в смисъл по-голямо :)
А селянията си витае във въздуха, например в Младост в 70% от семеиствата горе долу и мъжът и жената са от някое село и всеки уикенд СИ ходят да пълнят корите с яйцата. Абе нямам думи ............. БЕДЕН МИ Е РЕЧНИКА.
| |
Тема
|
Re: За майка ми.........
[re: Jeti]
|
|
Автор |
Blagoycho (непознат
) |
Публикувано | 09.07.01 15:58 |
|
Майка ми е такъв човек, че стрещу нея да тичаш пак няма да я стигнеш.
| |
Тема
|
Re: Just a reply .................. Debora
|
|
Автор | Debora (Нерегистриран) |
Публикувано | 11.07.01 01:04 |
|
Ех, какво да се прави. повечето сме произлезли от селата. Лично аз никога не съм крила че съм родена на село. Живяла съм на село доста време и да ти кажа че дори се гордея със селският си произход. Еднакво добре се справям както с мотиката така и с компютъра. Благодарение на това че бях селянче се научих да искам много от живота и да се боря за да го постигам.
А и да ти кажа, че с радост си бих донесла и аз една кора яйца - ама разстоянието е голямо.
Разбирам че си бил афектиран и датова си написал първият постинг.
Във всяко стадо си има мърша. И в центъра на София се слуша чалга, както и бившите ми съседи от "Оборище" са варили буркани в двора на кооперацията.
Ама това е дълга тема.
И не си го изкарвай на Михайловградчани.
| |
|
Е аз съм чувал че са варили буркани и на терасите с бързовар :))))))))))). В крайна сметка си е тяхна работа. И Debora ... нищо лично, да знаеш душа.
Радвам се че в клуба влизат хора и пишат по някои друг постинг, това и целиях.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|