|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
Да живее Българската Армия!
|
|
Автор | Boeвoдaтa (Нерегистриран) |
Публикувано | 01.01.04 19:08 |
|
Да живее армията, която никога не е губила битка!
Армията, която срази европейски войници в численост 7-8 пъти по-голяма от нашата и всяка с население 20 пъти по-голямо от нашето.
Армията, единствено пред която английските знамена се свалиха в знак на почит, заради загубата която им нанесохме на Дойран.
Да живее институцията, която е гръбнак на всяка държава от древността до днес. Институцията, която прави неукрепналите момчета истински и отговорни мъже. Институцията, която единствено плаща с Кръвта си за своите грешки.
И няма световна сила, която да не желае нашата армия да бъде разрушена и всеки българин трябва да знае, че всички глупости, които се изговарят за нашата войска, всички мръсотии, които се вършат от нейно име заради безмозъчни кретени, попаднали там, всички лъжи които се разпространяват имат една единствена прагматична цела - да няма Българска Армия, да няма България!
Но Българският народ знае и трябва да знае, че единственият гарант за неговата сигурност е армията!
| |
Тема
|
Re: Да живее Българската Армия!
[re: Boeвoдaтa]
|
|
Автор |
3ъл_Дyx (вестоносец) |
Публикувано | 02.01.04 19:12 |
|
Човече,ти си луд...ние съществуваме като държава само и единствено заради това,че никой не не иска.Не се заблуждавай,че армията ще те защити от кавото и да е.Армията-това са хората,които са готови да умрат за родината си.Последните такива са може би сегашните 70-80 годишни,както и една много малка част от хората,чиито деца сега са на по около 25 години.Аз със сигурност не принадлежа към тази група.Не страдам от излишен национализъм.Не се и сещам за такива,които да страдат от такъв.Човешкия живот струва много повече от една локва вода и шепа струпани камъни.Така изглежда БГ на картата.Примири се.Армията ни е водила десетки войни,печелила е всяка една благодарение на сляпата вяра на хората,които са воювали и са смятали,че е адски достойно да умреш на бойното поле и в края на всяка война държавата ни се е окзвала там,където е била и в началото на войната.Единствената придобивка са няколко трохи достойнство,които са само за вътрешна употреба.На никой по света не му пука с кого и кога се е била българската армия и колко пленени знамена има...Това не топли никого.Армията ще е такава,каквато държавата може да си позволи да поддържа.Хората там ще са толкова,колкото държавата може да си позволи да издържа...
На мен не могат да платят достатъчно.Твоите разбирания за достатъчно не знам какви са...
| |
Тема
|
[re: 3ъл_Дyx]
|
|
Автор |
Baмпиp (жаден) |
Публикувано | 03.01.04 00:49 |
|
Добре, че има и различномислещи от тебе!
| |
Тема
|
[re: Baмпиp]
|
|
Автор |
3ъл_Дyx (вестоносец) |
Публикувано | 03.01.04 02:07 |
|
Е,да...добре е да ги има.Само по това можем да съдим в колко свободна страна живеем.Интересно е обаче колко са...и колко различно мислят.
| |
Тема
|
|
|
Автор | Eдин Бълrapин (Нерегистриран) |
Публикувано | 03.01.04 22:22 |
|
Зъл Дух - Не мога да опиша колко омраза имам към такива като теб - мижатурки които не оставят в историята нито на света нито на държавата на която принадлежат. Няма какво да коментирам националните предатели и пълните страхливци които за жалост са много...
Ще ти кажа едно, от 4 години уча в САЩ, имам бъдеще, работа, перспективи но само един акт срещу България и аз ще бъда един от първите които ще се
върнат да защитават националната гордост, цялост и интереси на родината ми. Това ще ми стане приоритет номер едно в живота и нека умра горе на голото бърдо, важното е че ще се боря за това в което вярвам !
Плюя на такива като теб..
| |
|
Ти пък сега...аз не съм казал нищо лошо за армията и за родината си.Въпрос на мислене.И къде ме видя да споменавам нещо за патриотизъм...патриотизма е опасна работа по нашите географски ширини-винаги ще се намерят поне десетина патриота,които с радост ще си го премерят (патриотизма) и накрая все някой друг им плаща сметката.
Колкото до евнтуалнит действия срещу БГ...докато ти успееш да си резервираш място за полет и докато пристигнеш,страната ни отдавна няма да я има на картата.Тази,сегашната българска армия не е в състояние да се справи и с една ловна дружинка...просто великите български наборни войници ще се разбягат като зайци и изобщо няма да си помислят и едно врабче да застрелят,стига някой да им обещае,че ще ги остави живи и няма да им търси отговорност за това,че са се разбягали...и знаеш ли какво..като нищо ще се окажат прави.
| |
Тема
|
|
|
Автор | CTAЛИH (Нерегистриран) |
Публикувано | 03.01.04 23:17 |
|
Ха,Ха - Като гледам Дух , май тези като са изключение.Но ти си трагичен.Или ти плащат или си много глупав.Не пиши повече глупости излагаш България.И не сепритеснявай,можем и без теб.Вземи прочети малко история.
П.П.Във военно време предателството се наказва със смърт.
| |
Тема
|
[re: Eдин Бълrapин]
|
|
Автор | Boeвoдaтa (Нерегистриран) |
Публикувано | 04.01.04 11:41 |
|
Радвам се, че има Българи като теб!
Свържи се с мен по някакъв начин :
опитай www.welikabulgaria.net , би трябвало до края на следващата седмица да бъде пуснат. Ако още не е, ще ти пусна тук мейл, на който да ми пишеш.
Да живее България!
| |
Тема
|
[re: Eдин Бълrapин]
|
|
Автор | anti (Нерегистриран) |
Публикувано | 05.01.04 12:53 |
|
TI SI POMIJAR!! I ZASHTO SE SKRI V SHTATITE? STO NE OTIDE VUV VELIKATA SUVETSKA STRANA? MAI ZA DA NE IDESH VOINIK. OBZALAGAM SE CHE NE SI SLUGIL OSHTE!
| |
Тема
|
[re: CTAЛИH]
|
|
Автор | ANTl (Нерегистриран) |
Публикувано | 05.01.04 12:56 |
|
Lenin, Stalin, Dimitrov- chervenia BOKLUK na totalitarizma!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|