Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:25 06.07.25 
Професионални
   >> Военни
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема Извращения  
Авторme (Нерегистриран)
Публикувано12.01.03 11:45

Подготвям страница в която да опиша българската армия. Непрекъснато се натъквам в пресата на фрапиращи истории за военни.Искам да ги събера и да ги преставя публично. Аз не сам бил в казарма,не мисля и да ходя. Моля хората които са били да опишат видовете извращения които знаят.

Тема Re: Извращениянови [re: me]  
Автор rokosovski (Военачалник)
Публикувано12.01.03 11:57

Абе тъпак, като не си бил в армията защо тогава, мамка му, се занимаваш с нея! Как ще прецениш ,че някой не те лъже или клеветничи??? Аман от тъпунгери, които се занимават с неща от които не разбират!

Всички буржоа са контри! Няма какво да им цепим басма!

Тема Отговор на горния малоумникнови [re: rokosovski]  
Авторme (Нерегистриран)
Публикувано12.01.03 15:43

Въобще не си ми интересен. Типичен пример за това, че голяма част от хората които са били в казармата сега не са нейни противници. Ако всички са като теб ще се откажа и ще спася само собствения си задник, Предишния път когато се бях заел да правя нещо за много хора пак така се отчаях и видях че не го заслужават.Тогава организирах протест с/у отпадането на безплатните карти за транспорт в София за студенти...сега ги гледам как мръзнат по спирките през прозореца на личния си атомобил! Дано не всички са като теб. Аз още се надявам и чакам съдействие, не само по темата , а въобще по общия проблем!

Тема Re: Извращениянови [re: me]  
Автор бopдeн ()
Публикувано12.01.03 16:24

Ти си една путка!

Там, където започват ВВС свършват уставите. Започват НПП и НИАС

Тема Re: Извращениянови [re: бopдeн]  
АвторABC (Нерегистриран)
Публикувано12.01.03 17:40

Не знаеш колко си прав.

Тема Re: Отговор на горния малоумникнови [re: me]  
Автор rokosovski (Военачалник)
Публикувано12.01.03 18:46

Ти си типичен български пример! Вместо да си гледаш работата, се занимаваш с неща, които не разбираш! И защо, мамка му си против нещо, което не познаваш? Всъщност, ако си следил публикациите в печата, щеше да си наясно, че "ИЗВРАЩЕНИЯТА СА НЕЩО ПОЛЕЗНО И НЕОБХОДИМО". Думите не са мои, ан поредния "много умен и мъдър" хамерикански експерт по въпросите на армията! Така, че предвид обстановката- чакаме нарастване броя на изращенията! Честито!
А,между впрочем, аз съм отявлен противник на съвременната БА.

Всички буржоа са контри! Няма какво да им цепим басма!

Тема Предлагам ти нещо другонови [re: me]  
АвторБopиc Щepeв (Нерегистриран)
Публикувано13.01.03 16:07

Да се съюзим и да загробим веднъж завинаги наборната служба. Така както във Франция, Англия, Испания(от миналата година) и ако щеш вярвай- предстои в Русия !

Тема Re: Извращениянови [re: бopдeн]  
Автор King_Rat (спокоен тип)
Публикувано13.01.03 19:34

Среща в караулното!!!!!!!!

Майката природа е ку4ка!

Тема Re: Предлагам ти нещо другонови [re: Бopиc Щepeв]  
Автортaпaнap (Нерегистриран)
Публикувано13.01.03 20:56

Абе, на вас проблема наборната служба ли ви е? Що не се захванете с нещо по просто- намерете си жени!

Тема айде да не захващаме темата за чек..в казарматанови [re: тaпaнap]  
АвторБopиc Щepeв (Нерегистриран)
Публикувано13.01.03 21:25

Мерси жена си имам, и това е една от причините да не желая да помирисвам казарма. И понеже съм мъж на място не искам тя да ме гледа да прибирам чепик пред някой дето не ми има нито образованието нито парите !

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.