|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема
|
Извращения
|
|
Автор | me (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.01.03 11:45 |
|
Подготвям страница в която да опиша българската армия. Непрекъснато се натъквам в пресата на фрапиращи истории за военни.Искам да ги събера и да ги преставя публично. Аз не сам бил в казарма,не мисля и да ходя. Моля хората които са били да опишат видовете извращения които знаят.
| |
Тема
|
Re: Извращения
[re: me]
|
|
Автор |
rokosovski (Военачалник) |
Публикувано | 12.01.03 11:57 |
|
Абе тъпак, като не си бил в армията защо тогава, мамка му, се занимаваш с нея! Как ще прецениш ,че някой не те лъже или клеветничи??? Аман от тъпунгери, които се занимават с неща от които не разбират!
Всички буржоа са контри! Няма какво да им цепим басма!
| |
Тема
|
Отговор на горния малоумник
[re: rokosovski]
|
|
Автор | me (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.01.03 15:43 |
|
Въобще не си ми интересен. Типичен пример за това, че голяма част от хората които са били в казармата сега не са нейни противници. Ако всички са като теб ще се откажа и ще спася само собствения си задник, Предишния път когато се бях заел да правя нещо за много хора пак така се отчаях и видях че не го заслужават.Тогава организирах протест с/у отпадането на безплатните карти за транспорт в София за студенти...сега ги гледам как мръзнат по спирките през прозореца на личния си атомобил! Дано не всички са като теб. Аз още се надявам и чакам съдействие, не само по темата , а въобще по общия проблем!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
бopдeн () |
Публикувано | 12.01.03 16:24 |
|
Ти си една путка!
Там, където започват ВВС свършват уставите. Започват НПП и НИАС
| |
Тема
|
[re: бopдeн]
|
|
Автор | ABC (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.01.03 17:40 |
|
Не знаеш колко си прав. 
| |
Тема
|
Re: Отговор на горния малоумник
|
|
Автор |
rokosovski (Военачалник) |
Публикувано | 12.01.03 18:46 |
|
Ти си типичен български пример! Вместо да си гледаш работата, се занимаваш с неща, които не разбираш! И защо, мамка му си против нещо, което не познаваш? Всъщност, ако си следил публикациите в печата, щеше да си наясно, че "ИЗВРАЩЕНИЯТА СА НЕЩО ПОЛЕЗНО И НЕОБХОДИМО". Думите не са мои, ан поредния "много умен и мъдър" хамерикански експерт по въпросите на армията! Така, че предвид обстановката- чакаме нарастване броя на изращенията! Честито!
А,между впрочем, аз съм отявлен противник на съвременната БА.
Всички буржоа са контри! Няма какво да им цепим басма!
| |
Тема
|
Предлагам ти нещо друго
|
|
Автор | Бopиc Щepeв (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.01.03 16:07 |
|
Да се съюзим и да загробим веднъж завинаги наборната служба. Така както във Франция, Англия, Испания(от миналата година) и ако щеш вярвай- предстои в Русия !
| |
|
Среща в караулното!!!!!!!!        
Майката природа е ку4ка!
| |
Тема
|
Re: Предлагам ти нещо друго
[re: Бopиc Щepeв]
|
|
Автор | тaпaнap (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.01.03 20:56 |
|
Абе, на вас проблема наборната служба ли ви е? Що не се захванете с нещо по просто- намерете си жени!
| |
Тема
|
айде да не захващаме темата за чек..в казармата
[re: тaпaнap]
|
|
Автор | Бopиc Щepeв (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.01.03 21:25 |
|
Мерси жена си имам, и това е една от причините да не желая да помирисвам казарма. И понеже съм мъж на място не искам тя да ме гледа да прибирам чепик пред някой дето не ми има нито образованието нито парите !
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
|
|