|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Shamanskoto v kazarmata
|
|
Автор | Dejurniqt po rota (Нерегистриран) |
Публикувано | 26.07.02 22:59 |
|
Kazarmata e mnogo zdravo mqsto.Kazvam go ne kato mazohist.Bqh tam predi dve godini,makar i na "preklonna" vuzrast.Zaredih se s energiqta ot koqto imah nujda.Sluchiha mi se i ujasni neshta/i to ne v samata kazarma,a v "tzivilizatziqta"/,no vse pak bez "posveshtavane" jivota ne e tova,koeto trqbva da bude.Mislq,che tova e edno ot malkoto magicheski mesta ostanali kato nasledstvo ot purvobitnite.Tzeliqt mi jivot v kazarmata beshe kato shamansko uchilishte - obredi,zabrani,tabuta,post.
Iako,mnogo iako!Lipsva mi lekotata na jivota v tova zatvoreno naludnichavo obshtestvo.
Suvetvam vsichki,koito se strahuvat ot kazarmata,da ne se zamislqt,a napravo da vlizat pri purvi udoben sluchai/osobeno se otnasq za visshistite/!Tam shte razberete mnogo neshta za sebe si - obeshtavam vi!
UVO 2000
| |
|
az sum na sustoto mnenie za kazarmata-,uvolnih se kraia na minalata godina,super iaka kazarma-az imam edin laf za kazarmata-kvato si ja napraish otnachalo takava shi svurshi-e moita mina otlichno,i se radvam mnogo che biah 9meseca v kazarma zashtoto mnogo nehsta nauchih za sebe si i pomudriah a i se nauchih che v jivota vinagi si sam.Kakto vika bashta mi muj koito ne e izkaral kazarma ne e muj-podkrepiam tva mnenie. NE SUM AMZOHIST_PROSTO SUM UMEN
Jivotut e film-budi glavnijat aktjor
| |
|
И с мен беше странно изживяване. Там разбрах какво е да си свободен по дух (щото иначе не можеш там), разбираш кой е лайно и кой не е, разбираш че си адски сам и срещаш приятели за цял живот. Разбираш колко е ценен човекът, който може да мисли. И се научаваш да не те е страх. Като се уволних, станах студент- и не ме беше стах от нищо- нито изпити, нито контролни, никой преподавател не можеше да ме уплаши поне малко. В общежитието направих сапунка след като се нанесох. Не можеше да ме уплаши никой. И до днес е така. Затова се оправям някак си. Е, от кво да ме е страх, имам безброй караули, 25 дена арест, два пъти щях да си отида (един рикошет и един галфон празнеше автомата с пълнителя барабар). Научих се, че повечето хора са като овце и изобщо не мислят. Не че ги мразя, не, това адски ми помага.
И много други неща...
И си имаше определеното очарование казармата. Никога не съм гледал толкова дърветата и хълмовете около мен, и оттогава съм върл турист. И съм зъл за злите и добър за добрите.
Е, на, и поет станах в казармата.
| |
Тема
|
Re: Shamanskoto v kazarmata
[re: Dejurniqt po rota]
|
|
Автор | mdaa (Нерегистриран) |
Публикувано | 01.08.02 19:24 |
|
Goliam kef e naistina.Tva moreto, planinata, jenite, zavedeniana....ne mogat da se sravniat sas kazarmata!Prosto tova e varha na sladoleda, nai genialnoto choveshko hrumvane, 8-to chudo na sveta! Tova si e edin dusheven balneosanatorium!
Aide kato tolkova vi e haresalo, sto ne si ostanahte tam, a?
| |
Тема
|
[re: mdaa]
|
|
Автор |
sdfs (pushlama) |
Публикувано | 01.08.02 20:08 |
|
v kazarmata ima edin laf-koito kakto se uredil
| |
Тема
|
[re: sdfs]
|
|
Автор | Peace (Нерегистриран) |
Публикувано | 02.08.02 08:43 |
|
Добре а защо не отговори на въпроса му - защо не останахте там като е толкова готино?!?!
| |
Тема
|
|
|
Автор | Edin ot vsi4ki (Нерегистриран) |
Публикувано | 02.08.02 10:01 |
|
Napulno sum suglasen s vas 4e v kazrmata 4ovek nau4ava mnogo ne6ta za sebe si i za tezi okolo nego. Ako ne se vuzpolzva6 ot tazi vuzmojnost - da preceni6 sebe si i drugite v extremalni usloviq, zna4i naprazno si si izgubil vremeto. Tam se sdobih s golemi priqteli i s golemi vragove. V nikakuv slu4ai ne smqtam vremeto izkarano tam za izgubeno.
| |
Тема
|
[re: Peace]
|
|
Автор |
sdfs (pushlama) |
Публикувано | 02.08.02 21:30 |
|
emi vij sega ne govoria che e gotino da sedish po 5 dena v sedmicata m/u edni i susti hora,dokato averite ti kuponiasvat a gadjeto tis e shiba s drug,taka si e ot lichen opit go kazvam,ama inache vutre en e strashno,predi da vliaza v kazarmata misleh che vutre e neshto neupisuem ad,a kato vlizah akto vidjah kakavo e-to pansion za devici napravo.Shte vlezesh shte vidish
| |
Тема
|
|
|
Автор | Manafov (Нерегистриран) |
Публикувано | 27.09.02 13:05 |
|
Da be kak njama da ti haresa- na vseki s "levi"ubegdenija i s meki kitki mu haresva! Vse edno men da me zatvorjat s balet "Saten". Za pederasite e dobre v kazarmata. I na tebe tam ti e bilo kazvash "posveshtavaneto" t.e. tam sa ti cepnali sefte anusa. I ti e haresaLO, ZASHTOTO SI SI BIL PEDERUGA PO ROGDENIE !!
| |
Тема
|
Защо не останахме?
[re: mdaa]
|
|
Автор |
Бarepa () |
Публикувано | 07.10.02 11:36 |
|
Защото всяко нещо си има начало и край, чедо мое с космат задник. Ако се прекали с него, е зле. Ако го привършиш по-рано, също не е добре. Ако не вземеш достатъчно е лошо. Също както училището.
За пример погледни старшината до теб. Не е открил края, взел е повече и нямам скоро да привърши.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|