|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
nema da hodq voinik !
|
|
Автор |
Falkenbach (безбожник) |
Публикувано | 07.07.02 17:57 |
|
ne me interesuva.
kazarmata e u4ilishte za nasilie !
Adversae res admonent ad religionem
Ливий
| |
Тема
|
Ще ходиш, споко!
[re: Falkenbach]
|
|
Автор | Бarepa (Нерегистриран) |
Публикувано | 08.07.02 14:21 |
|
То да не е по желание, хе-хе. Ако стане по желание, тогава се обяснявай. Пъп казармата не е училище по насилие, мое крехко и лесно наранимо момченце. Сега училището е мястото на насилието. В казармата е най-леко, гадното идва като се уволниш-нямаш да имаш пари да ядеш, в казармата поне това ти осигуряваха.
| |
Тема
|
Re: Ще ходиш, споко!
[re: Бarepa]
|
|
Автор | Peace (Нерегистриран) |
Публикувано | 09.07.02 08:40 |
|
Абе отворко много знаеш няма що. Толкова простотия и унижения над личността които видях в кауша ги няма нито в живота нито в училище. Преди да влеза в казармата взимах чисто 400 лв на месец, а там 21?!! Издържах мен и жена си, държахме квартира за 55$ - питаш ли ни зимата как сме се оправяли аз в казармата където все пак ми трябват пари и ги взимам от нея а тя сама с мизерната заплата от 200 лв се издържаше цяла зима. Заради педераската казарма още не мога да стъпя финансово на крака. Хранели ме там - благодаря ти за помията ама мога да мина и без това!!! Айде и друг път не философствай много....
| |
Тема
|
Re: nema da hodq voinik !
|
|
Автор | a (Нерегистриран) |
Публикувано | 10.07.02 01:34 |
|
I kakvo ot tova? Koi go interesuva?
| |
Тема
|
[re: a]
|
|
Автор | Peace (Нерегистриран) |
Публикувано | 10.07.02 09:11 |
|
То 75% от темите в clubs.dir.bg никой не го интересува
| |
Тема
|
Re: Ще ходиш, споко!
|
|
Автор | Фaдpoмaтa (Нерегистриран) |
Публикувано | 15.07.02 17:01 |
|
Лайно! 
| |
|
tochno taka brat ;-) samo deto na men w knivkata mi pishe NEGODEN i moga naistina da se biq w gyrdite ;-)
| |
Тема
|
нещастник
|
|
Автор | tYP бAГEP (Нерегистриран) |
Публикувано | 19.07.02 12:27 |
|
ДА, ПРАВОНО СИ ПРОЧЕЛ - нещастник
тЪПА ПУТКА СИ БАГЕР.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
sdfs (gamen) |
Публикувано | 29.07.02 14:04 |
|
Ako iamsh 1500 evro niama da hodish ianche shte hodish rojbo,mai tolkoz varvi akzarmata neznam,no da ti akja az hodih i mi mina super samo deto tam si nishto edna nula,i az si misleh che ne minava am ne ia usetih zashtoto sam si aj napravih takava-edin suvet-kazarmata moej da ti se stori ad moje i rai-kakto si go napravish
Jivotut e film-budi glavnijat aktjor
| |
Тема
|
Путки сте вий.
[re: tYP бAГEP]
|
|
Автор | Бarepa (Нерегистриран) |
Публикувано | 29.07.02 15:13 |
|
Баси! 9 месеца казарма и ревете като някави момиченца, дебааа.
Някакъв пич се жалва, че го взели казармата и му прекъснали нежната и лесно ранима кариера и му скапали брачния живот. Ми то с тоя мрънкащ характер и без това си го скапал, коя жена ще го търпи?
Абе аз разбирам сега да има армия, а то казармата се е обърнала на пансион за девици. По цели месеци ареста стои празен, отпуски всяка събота и неделя, баси, и се оплаквате. Ами то аз да взема да служа вместо вас, а? Малко ми беше 18 месеца, 90 караула и прочие наряди в кашимерията,а? Деба, интелигенти с чувствителни характери, 18 годишните не се оплакваха, тези големи мъже и мрънкат, все едно че ги водят на заколение.
П.П. А защо вишистите ще ходят 6 месеца, а децата на 18-19 години- за 9? Не сме ли всички равни,а?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|