Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:53 06.07.25 
Професионални
   >> Военни
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема nema da hodq voinik !  
Автор Falkenbach (безбожник)
Публикувано07.07.02 17:57

ne me interesuva.
kazarmata e u4ilishte za nasilie !

Adversae res admonent ad religionem
Ливий

Тема Ще ходиш, споко!нови [re: Falkenbach]  
АвторБarepa (Нерегистриран)
Публикувано08.07.02 14:21

То да не е по желание, хе-хе. Ако стане по желание, тогава се обяснявай. Пъп казармата не е училище по насилие, мое крехко и лесно наранимо момченце. Сега училището е мястото на насилието. В казармата е най-леко, гадното идва като се уволниш-нямаш да имаш пари да ядеш, в казармата поне това ти осигуряваха.

Тема Re: Ще ходиш, споко!нови [re: Бarepa]  
АвторPeace (Нерегистриран)
Публикувано09.07.02 08:40

Абе отворко много знаеш няма що. Толкова простотия и унижения над личността които видях в кауша ги няма нито в живота нито в училище. Преди да влеза в казармата взимах чисто 400 лв на месец, а там 21?!! Издържах мен и жена си, държахме квартира за 55$ - питаш ли ни зимата как сме се оправяли аз в казармата където все пак ми трябват пари и ги взимам от нея а тя сама с мизерната заплата от 200 лв се издържаше цяла зима. Заради педераската казарма още не мога да стъпя финансово на крака. Хранели ме там - благодаря ти за помията ама мога да мина и без това!!! Айде и друг път не философствай много....

Тема Re: nema da hodq voinik !нови [re: Falkenbach]  
Авторa (Нерегистриран)
Публикувано10.07.02 01:34

I kakvo ot tova? Koi go interesuva?

Тема Re: nema da hodq voinik !нови [re: a]  
АвторPeace (Нерегистриран)
Публикувано10.07.02 09:11

То 75% от темите в clubs.dir.bg никой не го интересува

Тема Re: Ще ходиш, споко!нови [re: Бarepa]  
АвторФaдpoмaтa (Нерегистриран)
Публикувано15.07.02 17:01

Лайно!

Автор pro_O1 (специален)
Публикувано17.07.02 17:54

tochno taka brat ;-) samo deto na men w knivkata mi pishe NEGODEN i moga naistina da se biq w gyrdite ;-)

Тема нещастникнови [re: Бarepa]  
АвторtYP бAГEP (Нерегистриран)
Публикувано19.07.02 12:27

ДА, ПРАВОНО СИ ПРОЧЕЛ - нещастник

тЪПА ПУТКА СИ БАГЕР.

Автор sdfs (gamen)
Публикувано29.07.02 14:04

Ako iamsh 1500 evro niama da hodish ianche shte hodish rojbo,mai tolkoz varvi akzarmata neznam,no da ti akja az hodih i mi mina super samo deto tam si nishto edna nula,i az si misleh che ne minava am ne ia usetih zashtoto sam si aj napravih takava-edin suvet-kazarmata moej da ti se stori ad moje i rai-kakto si go napravish

Jivotut e film-budi glavnijat aktjor

Тема Путки сте вий.нови [re: tYP бAГEP]  
АвторБarepa (Нерегистриран)
Публикувано29.07.02 15:13

Баси! 9 месеца казарма и ревете като някави момиченца, дебааа.
Някакъв пич се жалва, че го взели казармата и му прекъснали нежната и лесно ранима кариера и му скапали брачния живот. Ми то с тоя мрънкащ характер и без това си го скапал, коя жена ще го търпи?
Абе аз разбирам сега да има армия, а то казармата се е обърнала на пансион за девици. По цели месеци ареста стои празен, отпуски всяка събота и неделя, баси, и се оплаквате. Ами то аз да взема да служа вместо вас, а? Малко ми беше 18 месеца, 90 караула и прочие наряди в кашимерията,а? Деба, интелигенти с чувствителни характери, 18 годишните не се оплакваха, тези големи мъже и мрънкат, все едно че ги водят на заколение.
П.П. А защо вишистите ще ходят 6 месеца, а децата на 18-19 години- за 9? Не сме ли всички равни,а?

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.