Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:25 04.07.25 
Професионални
   >> Военни
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Готови ли сте за преврат?!нови  
АвторOвeнeн (Нерегистриран)
Публикувано29.05.02 22:06

Не ви ли писна да ни правят на глупаци и да си кротуваме?
Не ви ли писна от ерудираният пълководец Михо Михов?
Докога ще ги траем?!

Тема Re: Готови ли сте за преврат?!нови [re: Oвeнeн]  
АвторEфpeйтopa (Нерегистриран)
Публикувано30.05.02 12:30

И какво предлагаш?

Автор Darth Hayden (The Director №1)
Публикувано02.06.02 01:11

нали знаеш какво пише в конституцията за постинги като твоя ? само си питам де..

One Team , One Mission

АвторПpokypop (Нерегистриран)
Публикувано19.06.02 15:31

Ало,модератора, излови му IP -то на този превратажия и го дай на прокурора-според конституцията "насилствени опити и призиви за сваляне на демократично избраното от суверена правителство се наказват със затвор до 30 години"

Тема да по дяволите [re: Oвeнeн]  
Автор LOKl (непознат )
Публикувано25.06.02 00:44

Писна ми от тия помияри/политици/дето се мислят за недосегаеми.
Проблема-няма наказания
Решението-убийства
Изпълнителите-достойни мъже патриоти
Това естествено е само мое мнение и не искам да убеждавам никого.
Искам да наказвам виновните-лъжци,измамници,крадци
Не са виновни тези които се примиряват,виновни са тези,които
бездействат,а са убедени че някой трябва да направи нещо

Тема споко човеченови [re: Oвeнeн]  
Авторkиkи (Нерегистриран)
Публикувано12.07.02 02:16

вия сичките се оплаквате споко човече това първо начално то ще има още

Тема Аха!нови [re: LOKl]  
АвторБarepa (Нерегистриран)
Публикувано30.07.02 10:45

Ще съберем всички мутри, цигани, корумпирани типове и прочие отрепки и ще ги засипем с СС-23, да отиват залудо ракетките. Предлагам да почнем с Божков, тези, дето са се подписали за затварянето на АЕЦ и всички подобни отрепки, агенти на чужди разузнавания и пр.
След това кръвопускане отново ще станем демократи, ще си влезем в ЕС с непипната АЕЦ, без корупция и т.н.

Тема Планът!!!!нови [re: Oвeнeн]  
АвторБarepa (Нерегистриран)
Публикувано30.07.02 11:07

Ти само раздай оръжието. Ще изпратим всички врагове на оня свят. Нека Свети Петър реши кой е невинен и кой не е.
Доколкото разбирам от плана, аз трябва да командвам ротата за овладяване на Централна поща. Малко маловажна задача за моите възможности, не мислите ли? Оня ден пред комисаря настоях да ми възложи щурма на президентството, но нещо се колебае, не знам защо. Помолих да ми възложи поне нападението на Народното събрание, обещах му много загуби от страна на врага (депутати), оказал съпротива, но нещо пак се колебае. Не мисля, че има причини да се съмнява в мен, особено при превземането на парламента, все пак имам доста черепчета на приклада на автомата. Освен това войнишкият и сержантският състав са изцяло на моя страна, ще имаме подкерпа от Враня и Божурище, гарнизоните в цялата страна са на наша страна, единствено в база Атия се колебаят, но настроението сред офицерите по въпроса със съкращаването им и затварянето на АЕЦ е в наша полза. Някои вече са на наша страна, но няколко старши офицери проявяват безотговорност и липса на характер, но надявам се това да не попречи на успеха на мисията.
Между другото уредил съм малко напалм за района на Столипиново, Филиповци и няколко района, който могат да поставят под заплаха сигурността на гражданите.
Хе-хе!
:))))

Тема Re: Планът!!!!нови [re: Бarepa]  
Авторebachat (Нерегистриран)
Публикувано30.07.02 23:26

Az puk sum sformiral edna rota ot 100 voinika-shte zatvariame sichkli dupki na janite iz durjavata,s nashte pishki za da ne govoriat prostotii srestu nas

Тема Re: Готови ли сте даго духатенови [re: Oвeнeн]  
Авторdesislava111 (Нерегистриран)
Публикувано06.08.02 01:33

хеи вия военни те как неси намерихте място колко ви трябва да живеите своя скапан живот я варвете даго духате

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.