|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Готови ли сте за преврат?!
|
|
Автор | Oвeнeн (Нерегистриран) |
Публикувано | 29.05.02 22:06 |
|
Не ви ли писна да ни правят на глупаци и да си кротуваме?
Не ви ли писна от ерудираният пълководец Михо Михов?
Докога ще ги траем?!
| |
Тема
|
Re: Готови ли сте за преврат?!
[re: Oвeнeн]
|
|
Автор | Eфpeйтopa (Нерегистриран) |
Публикувано | 30.05.02 12:30 |
|
И какво предлагаш?
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Darth Hayden (The Director №1) |
Публикувано | 02.06.02 01:11 |
|
нали знаеш какво пише в конституцията за постинги като твоя ? само си питам де..
One Team , One Mission
| |
Тема
|
|
|
Автор | Пpokypop (Нерегистриран) |
Публикувано | 19.06.02 15:31 |
|
Ало,модератора, излови му IP -то на този превратажия и го дай на прокурора-според конституцията "насилствени опити и призиви за сваляне на демократично избраното от суверена правителство се наказват със затвор до 30 години"
| |
Тема
|
да по дяволите
|
|
Автор |
LOKl (непознат
) |
Публикувано | 25.06.02 00:44 |
|
Писна ми от тия помияри/политици/дето се мислят за недосегаеми.
Проблема-няма наказания
Решението-убийства
Изпълнителите-достойни мъже патриоти
Това естествено е само мое мнение и не искам да убеждавам никого.
Искам да наказвам виновните-лъжци,измамници,крадци
Не са виновни тези които се примиряват,виновни са тези,които
бездействат,а са убедени че някой трябва да направи нещо
| |
Тема
|
споко човече
|
|
Автор | kиkи (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.07.02 02:16 |
|
вия сичките се оплаквате споко човече това първо начално то ще има още 
| |
Тема
|
Аха!
[re: LOKl]
|
|
Автор | Бarepa (Нерегистриран) |
Публикувано | 30.07.02 10:45 |
|
Ще съберем всички мутри, цигани, корумпирани типове и прочие отрепки и ще ги засипем с СС-23, да отиват залудо ракетките. Предлагам да почнем с Божков, тези, дето са се подписали за затварянето на АЕЦ и всички подобни отрепки, агенти на чужди разузнавания и пр.
След това кръвопускане отново ще станем демократи, ще си влезем в ЕС с непипната АЕЦ, без корупция и т.н.
| |
Тема
|
Планът!!!!
|
|
Автор | Бarepa (Нерегистриран) |
Публикувано | 30.07.02 11:07 |
|
Ти само раздай оръжието. Ще изпратим всички врагове на оня свят. Нека Свети Петър реши кой е невинен и кой не е.
Доколкото разбирам от плана, аз трябва да командвам ротата за овладяване на Централна поща. Малко маловажна задача за моите възможности, не мислите ли? Оня ден пред комисаря настоях да ми възложи щурма на президентството, но нещо се колебае, не знам защо. Помолих да ми възложи поне нападението на Народното събрание, обещах му много загуби от страна на врага (депутати), оказал съпротива, но нещо пак се колебае. Не мисля, че има причини да се съмнява в мен, особено при превземането на парламента, все пак имам доста черепчета на приклада на автомата. Освен това войнишкият и сержантският състав са изцяло на моя страна, ще имаме подкерпа от Враня и Божурище, гарнизоните в цялата страна са на наша страна, единствено в база Атия се колебаят, но настроението сред офицерите по въпроса със съкращаването им и затварянето на АЕЦ е в наша полза. Някои вече са на наша страна, но няколко старши офицери проявяват безотговорност и липса на характер, но надявам се това да не попречи на успеха на мисията.
Между другото уредил съм малко напалм за района на Столипиново, Филиповци и няколко района, който могат да поставят под заплаха сигурността на гражданите.
Хе-хе!
:))))
| |
Тема
|
Re: Планът!!!!
[re: Бarepa]
|
|
Автор | ebachat (Нерегистриран) |
Публикувано | 30.07.02 23:26 |
|
Az puk sum sformiral edna rota ot 100 voinika-shte zatvariame sichkli dupki na janite iz durjavata,s nashte pishki za da ne govoriat prostotii srestu nas  
| |
Тема
|
Re: Готови ли сте даго духате
|
|
Автор | desislava111 (Нерегистриран) |
Публикувано | 06.08.02 01:33 |
|
хеи вия военни те как неси намерихте място колко ви трябва да живеите своя скапан живот я варвете даго духате
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|