Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:51 08.07.25 
Професионални
   >> Военни
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
Тема Не ми се ходи в казарма...............нови  
АвторAлekcaндьp (Нерегистриран)
Публикувано07.02.02 20:02

Ако им кажа , че не ми се ходи в казарма дали ще ме пуснат? Защо след ка то не оскам да влизам да влизам. Като гледах предаването на Бтв Искрено и Лично направо не искам да чуя. Кое е най гадното в кааазармата?

Тема Re: Не ми се ходи в казарма...............нови [re: Aлekcaндьp]  
Авторвoeнeн (Нерегистриран)
Публикувано07.02.02 20:17

Сашко, в казармата няма нищо гадно, аз съм офицер ако те интересува нещо конкретно питай!

Тема Re: Не ми се ходи в казарма...............нови [re: Aлekcaндьp]  
Авторboec(bivsh) (Нерегистриран)
Публикувано08.02.02 05:56

mi niama nishto losho v kazarmata. edni lubezni choveci te posreshtat, obrushtat ti vnimanie, oblichat te, hraniat te, paziat te ot loshavinite navunkapochtigodina , zapoznavash se s intelektualci( taka kazvat na starite boici).
osven tova izpulniavash sveshtennia si dulg kum rodinata- pazish stari kamioni, pohodni kuhni i kancheta ot I-ta svetovna.
i ne zabraviai- dori ti plashtat!
ako si kusmetlia shte streliash s avtomat!
ste hodish s kubinki!
doktora shte ti dava po 3 hapcheta ot kutiata pri vsiako oplakvane- ot zubobol do izmruzvane!
e, izlizash sredno 18 puti po-tup otkolkoto si vleznal, no puk znaesh kakvo da pravish pri atomen vzriv otliavo.

Тема Въпроснови [re: вoeнeн]  
Автор Spidercho (Audi Entusiast)
Публикувано08.02.02 13:58

Г-н офицер, имам един въпрос към вас.
Как военната ни машина упозотворява следния човешки ресурс: кльощав програмист с висше образование, имащ години опит по специалността си, доказал, че е от каймака?
И какво Вие мислите за варианта -мотострелковак- ?

Благодаря!

Тема Re: Не ми се ходи в казарма...............нови [re: boec(bivsh)]  
Публикувано08.02.02 14:10

Тема Re: Въпроснови [re: Spidercho]  
Публикувано08.02.02 19:00

Това, че си програмист не значи нищо! Сметни колко кото теб завършват, и от колко такива специалисти има нужда армията и ще видиш, че не може за всички да се осигури служба според специалността им, особено при сегашните съкращения! Пък и колко вишисти работят по специалността си в цивилния живот, където все пак имаш право на избор? Не бива да не отчитаме и факта, че маже да те пратят кашик и заради някое връзкарче, на което е трябвало да се осигури топла служба, а най бързия начин за това е механичното заместване!

Тема Re: Не ми се ходи в казарма...............нови [re: boec(bivsh)]  
Публикувано08.02.02 19:01

Къде си служил?

Тема Re: Въпроснови [re: вoeнeн]  
Публикувано08.02.02 20:09

Това, че си програмист не значи нищо!

Това ми стига!

Всичко е наред, както аз си го представям. После, защо съм бил тръгнал на майната си зад 3 океана ...

Ще ви я дам тая служба, Българи, и после сбогом
Да! Знам, че не съм ви притрябвал и че съм путьо.

Благодаря за отговора! Той е готин! Горните редове бяха към цялото общество и особено държавата.

Тема Re: Не ми се ходи в казарма...............нови [re: вoeнeн]  
Авторmotkasht se (Нерегистриран)
Публикувано08.02.02 20:22

v grubnaka na BA- Harmanli! pazihme rodinata i kakto si lichi zaradi nas ne posmiaha da ni napadnat! i moga da zaiavia otgovorno- dokato pazehme, ne otkradnaha nito edna Uazka, nito edin tank, nito edno kanche. otkradnaha samo gorivoto i sipaha voda v rezervoarite, ta kato burka s klechkata inspektora da se mokri, no tova e bial kahur. i naistina tova e idealnoto miasto za edin programist- kakvi perspektivi, kakvi vuzmojnosti! osobenno kato triabva da broish chiniite v kuhniata i 5-6 murgavi intelegenta da gledat kak da te lujat !
chuh che go zakrili podelenieto, jalko , suma ti narod mojeshe da raste duhovno tam. a nai mi e muchno za Miho kashika!

Тема вьпроснови [re: вoeнeн]  
АвторJames (Нерегистриран)
Публикувано08.02.02 20:25

ако нося голям диоптьр очила и не виздам без тях, кажете господин ВОЕНЕН, как ще я карам? Другите ще ми се смеят, а аз ще получа инфаркт от тьпата ти казарма.
как ще стрелям на пушка-ами ако отрепя някой няма да си го простя цял живот

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.