|
Тема
|
Това животно...в България?!!!!!!!
|
|
Автор | Curious (Нерегистриран) |
Публикувано | 01.03.06 16:46 |
|
Maybach Exelero - Мамка му и прасе! Е ли е възможно и това
някой знае ли нещо,да сподели
| |
Тема
|
Maybach Exelero
[re: Curious]
|
|
Автор | xekтop (Нерегистриран) |
Публикувано | 02.03.06 15:46 |
|
http://www.exoticsonroad.de/site/html/thumbpages/modern_maybach_exelero_exelero_0.php
| |
Тема
|
Re: Maybach Exelero
[re: xekтop]
|
|
Автор | MAD Butcher (Нерегистриран) |
Публикувано | 02.03.06 16:26 |
|
Еми да, според мене доста прилича на това, което Curious е показал на снимката!! Освен това при по-внимателно вглеждане може да се види, че зад колата има една рекламна табела поставена на улицата, на която пише Армеец (застрахователното дружество), което според мене доказва, че снимката е правена в България. Интересно ми е тази вятърна мелница къде се намира - аз веднага се сещам за една такава в Несебър...
| |
Тема
|
Re: Това животно...в България?!!!!!!!
[re: Curious]
|
|
Автор |
HeпoзнaT (Arschbacke) |
Публикувано | 02.03.06 16:53 |
|
Eee, айде стига, де!!! Тая снимка обиколи всички възможни форуми. Разбира се, че не е истина. Снимката е монтаж, табелата на армеец е монтирана, както и вятърната мелница, както и паметника зад колата е заличен. Снимана е под ъгъл от компютърен монитор. Порови се из тунинг форумите - там я има нормалната снимка
п.с. и на Несебър няма негърки
| |
Тема
|
[re: HeпoзнaT]
|
|
Автор | MAD Butcher (Нерегистриран) |
Публикувано | 02.03.06 17:25 |
|
Еми аз много форуми не чета, така че е нормално да не съм я виждал тая снимка. А иначе негри си има навсякъде - аз доста съм виждал.
| |
Тема
|
[re: HeпoзнaT]
|
|
Автор | Curious (Нерегистриран) |
Публикувано | 02.03.06 18:08 |
|
Непознат,пич,не се газирай така! Това че, си обиколил тунинг форумите не ти дава ни най-малко право да считаш че всички други циркулират като теб! С "Луд Касап" сме двама които си шарим самосиндикално и изглежда тунинг форумите са ни в тъча.
п.с. Поздрав вам
| |
|
|
|
|