|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | >> (покажи всички)
|
Маале, представих си го това изчистено, излъскано, пастирано...ще светне.
То грам ръждица няма!
Надявам се обаче, че не стои на улицата?
Цял ден не спиш, цяла нощ не ядеш...как да не каталясаш?
| |
|
е, под предния ляв мигач има едно петънце, ама то не се брои - за 20 минути и го няма
Ride to live-live to Ride
MB E250 S124
Clio 1.4Energy
| |
|
Гледах го това петънце, но то може и да не е ръжда.
| |
|
Е ти пък сега - не стига, че радио има (старо е колкото колата), та и копчета искаш. Ръждица има тук- там, под долния уплътнител на задния прозорец е почнала да подшупва боята, но като цяло е добре за възрастта си. А иначе колата не спи отвън, само беше стояла няколко часа пред къщата. Много се накефих на книжката с инструкцийте за колата - една такава синя - отгоре пише с големи букви 300Д . Пазят още и договора за покупко - продажба - писан на ръка, изредени всичките екстри с цена . Имам един въпрос обаче - когато е загасен автомобила, скоростния лост си се щрака съвсем леко напред - назад, все едно ръчни скорости на свободна! Аз не, че съм карал много автоматици, но на всичките лоста на загасена кола не можеш да го мръднеш. Нормално ли е това нещо? Иначе си работи съвсем меко, почти не се усеща кога превключва.
Грабвам си куфара и си заминавам....
| |
|
Ако е врътнат ключа и първоначално е натисната спирачката, скоростният лост си се мърда свободно. Как ще го поместиш иначе от Р-положение?
Но, ако си се мърда свободно при всяко положение, значи заключването на лоста е повредено. Не е голям кусур, но е опасно, ако в колата си играят деца.
| |
Тема
|
Re: Какво съкровище...
[re: HeпoзнaT]
|
|
Автор |
HeпoзнaT (Muscheltaucher) |
Публикувано | 20.12.05 12:48 |
|
Е майка ти д...ба и скапания дир, хиляда пъти ме връща,изхвърля... Тия нямат ли технически екип, слепи ли са, хиляда човека се махнаха от клубовете заради скапаната платформа на дир-а....
п.с. сори за офф-а           
| |
|
Лоста си се мърда без да е вкаран ключа или натисната спирачката. Просто го чукваш да излезе от П и си отива почти сам чак до Л и С.
| |
|
Абе освен да бъркам нещо за 123-ките, но мисля, че и при тях си имаше заключване на лоста.
Както казах, и да е счупено заключването, не е голям проблем, ремонтира се или просто трябва да се внимава.
| |
|
Споко, и мен Дира ме ебава по десет пъти, докато приеме съобщението, но свикнах, преди да изпратя съобщението, да го копирам, та ако се издъни, просто го пействам в ново.
| |
|
Ми то е срамна работа така, уви
И аз така правя, и лошото е, че и в ICQ-то по навик взех да копирам....
Ама като си нямаме сайт като за света....
Ctrl-C - Ctrl-V Ctrl-C - Ctrl-V Ctrl-C - Ctrl-V
Ride to live-live to Ride
MB E250 S124
Clio 1.4Energy
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | >> (покажи всички)
|
|
|