Тема
|
съвет се дири...
|
|
Автор | e25OD (Нерегистриран) |
Публикувано | 18.11.05 11:58 |
|
Колеги,
моля изкажете мнение по следното ми питане: чудя се какъв ще е ефектът, ако си сложа зимни гуми размер 175/80/14. Щото имам такива, почти некарани (600-700 км само). Иначе, знаете би трябвало да съм със 195/65/15. Само за инфо, при тази смяна височината на гумата остава непроменена!
Мерси!
|
|
Тема
|
Re: съвет се дири...
[re: e25OD]
|
|
Автор |
KPAHK (MegaBenz FAN) |
Публикувано | 18.11.05 12:24 |
|
struvat mi se prekaleno tiasni i visoki za BENZ - shte izglejdash malko kato NIVA
da ne govorim za stabilnost v zavoi osebenno pri visoki skorosti
|
|
Тема
|
[re: KPAHK]
|
|
Публикувано | 18.11.05 13:04 |
|
e, visikite skorosti ne me pritesniavat...az ne karam burzo...
a za visoki - ne sa po-visoki ot 195/65/15, absoliutno sushtata visochina e...+/- 1mm...
|
|
Тема
|
|
|
Автор | ALEXONE™ (Нерегистриран) |
Публикувано | 18.11.05 13:17 |
|
Ако са наистина на 80 височина трудно ще се продадат защото на Гоф и Пасат ще са им високи.Според мен на теб ще са ти точно само визията ще е равлична и ако това не те дразни като мен го слагай и си ги карай
|
|
Тема
|
[re: ALEXONE™]
|
|
Публикувано | 18.11.05 13:28 |
|
100 sa na 80, vse pak az sum gi kupuval:)
175/80/14 e zavodskiat razmer gumi za W115 prosto:) Edinstveno se chudia tova, che sa po-tesni kakvo vlianie bi okazalo...?!?
kakto kazah, az sum mnogo spokoen shofior...sledvam maximata "mercedes se kara bavno, za da te vidiat!"
:)
|
|
Тема
|
|
|
Автор | Bobi_BENZ (Нерегистриран) |
Публикувано | 18.11.05 13:28 |
|
Ако решиш да ги слагаш ще трябва да имаш джанти 14-ки с дупки за 5 болта. Такива можеби ще ти е трудно да намериш. Другото което ме притеснява е дали главината ще се побере в по-малка джанта.
|
|
Тема
|
[re: Bobi_BENZ]
|
|
Автор | ALEXONE™ (Нерегистриран) |
Публикувано | 18.11.05 13:44 |
|
Ами то 124-ката не е ли с 14-ки оригиналдъ ако си имаш джанти го слагай и се не бой даже за сняг гумата прябва да е тясна не сте ли гледали WRC състезанията на сняг
|
|
Тема
|
[re: Bobi_BENZ]
|
|
Публикувано | 18.11.05 13:52 |
|
moje bi triabvashe da utochnia: takiva djanti imam min. 14:) 4 na edinata 115ka, 4 s letnite gumi za neia i 4 na drugata 115ka...+ 2te reservni, estestveno...
ta vuprosnite zimni gumi sa si na djanti, ochevidno mercedesovi i mislia, che sa za sushtite glavini i t.n. neshta...pone vidimo sa...
|
|
Тема
|
[re: ALEXONE™]
|
|
Публикувано | 18.11.05 13:56 |
|
mi ne sa, moje eventualno 1-te da sa, no po-kusnite serii ne sa...
shtoto v knijkata si pishe: letni gumi: 195/65/15; zimni: 195/65/15. T.e. ne pishe, che moje i po-tesni...tova me pritesniava...
ot druga strana, po-tesnite gumi bi triabvalo da oblekchat natovarvaneto vurhu servoto i vuobshte kormilnata uredba...?
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
KPAHK (MegaBenz FAN) |
Публикувано | 18.11.05 15:47 |
|
kTO KAZAH VISOKI imah vpredvid ne che shte se promeni obshtia diametur na gumata a che samire gumi sa visokoprofilni
t.e ako shte gi karash v dalbok sniag dobre no ako shte gi karash na suho i ti se naloji da vleznesh v zavoi s goliama skorost ne ti zavijdam
inache niama nikakuv problem
moita 190-ka v momenta e s 14" jelezni djanti s zimni gumi no razmerut im e
185/70/14
|
|