Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:17 10.07.25 
ТВ предавания
   >> Господари на ефира
*Кратък преглед

Тема Несбъдната мечтанови  
Автор kdesi (непознат )
Публикувано05.02.09 19:32

Ето писмото на сестра ми, Моля ако някой може да ни помогне.
" Пиша Ви това писмо с голяма мъка и с надежда, че ще бъде прочетено и ще разберете защо се обръщам лично към Вас.
Когато човек мечтае значи е жив. Пет години ходим по мъките и се опитваме да имаме дете. Направихме си изследвания и разбрахме, че съпругът ми има здравословен проблем. Но не оставихме нещата така, подадохме документи за осиновяване. Одобриха ни, но година и половина никой не ни се е обадил нито веднъж. (А срокът е две години и след това трябва да се подават отново.)
Скоро разбрах, че ще има безплатна програма „Ин-Витро”. Отново почнах да мечтая и сега отново съм жива. Разрових се в интернет и за мое голямо съжаление единият от критериите е да имаш два неуспешни опита или 15 000 лева.
Понесох много обиди и гавра- не искам да споменавам болница и лекари, защото се срамувам от постъпката им. Не искам да почерня името на лекарите, защото има добри специалисти между тях.
Нямам нито един опит „Ин-Витро”. Искам да Ви попитам дали едно средноста-тистическо семейство (в наше лице), което взема средно 350-400 лева има някакъв шанс да се радва някога на дете.
Обадих се в един дом за сираци за да си осиновим дете, но се оказа че искат пари и то доста. В същото време домовете са препълнени с деца.
За да опиташ „Ин-Витро” са необходими много пари. Недай си боже да не можеш да имаш дете по естествен път, то значи трябва да имаш много пари. Просто искам да знам дали имаме някаква надежда в този грозен свят. Можем ли поне да се надяваме, че ще изгрее слънце и в нашия дом?
Моля, отговорете ни на мен и съпругът ми и на другите, които искат да станат родители, но не разполагат с две много важни неща в този живот- шанс и възможност, а без тях няма дори и надежда. "

Благодариме Ви.

Тема Re: Несбъдната мечтанови [re: kdesi]  
Автор afterlight (фен)
Публикувано06.02.09 17:44

Надежда винаги ще има:) дано господари да обарнат внимание на този случай успех:)

Яна и Жана форевър

Тема Re: Несбъдната мечта [re: afterlight]  
Автор valkurion (Фен)
Публикувано06.02.09 18:34

I az smiatam che shte oburnat vnimanie

Adrenalinkite Iana i Jana FOREVER.

АвторNorma Jeane (Нерегистриран)
Публикувано05.03.09 13:49

А защо мислите, че ако/когато имате дете/деца вече няма да са ви нужни толкова пари? Много често, доколкото съм чула и чела при инвитро зачеване се раждат близнаци.

Авторdgg (Нерегистриран)
Публикувано11.03.09 00:14

От все сърце ви желая сбъдване на тази"несбъдната мечта"!!!!!Живота е пълен с чудеса!!!Човек не трябва да се отказва-надеждата умира последна!Дано в нашата скапана държава някой умник-политик се сети,че не всички взимаме техните заплати!Иче тези родени и неродени деца са техни бъдещи "избиратели"!България не е само държава на пенсионерите!Тук все още има и млади хора с техните нужди и НАДЕЖДИ!!!!И пак от все сърце Ви пожелавам в най-скоро време най-голямото щастие-ДА СТАНЕТЕ РОДИТЕЛИ!!!УСПЕХ!!!!

Авторdgg (Нерегистриран)
Публикувано11.03.09 00:18

Само човек,който не е изпитал тази болка може да говори за ПАРИТЕ,които ще са необходими за отглеждането на едно/или две.../дете!

Тема Re: Несбъдната мечтанови [re: dgg]  
АвторNorma Jeane (Нерегистриран)
Публикувано11.03.09 16:05

Но може да говори за това човек, изпитал голямата болка от това да не може да има нещата, които другите деца имат и да се чувства по-долу от другите.

Децата идват на този свят за да изпитат МАТЕРИАЛНИТЕ блага най-вече. Едно дете от какво има нужда- да има играчките, който иска и въобще всичко, което пожелае. За него родителите така показват обичта си към него. В противен случай мисля си аз по-добре да си беше стояло в духовния свят.

Не може човек да очаква дете израсло в лишения и глад да стане пълноценен, самоуважаващ се пораснал човек по-късно някак от самосебе си.

В писмото на жената пише, че семейството й няма пари за ЕДИН опит инвитро, защото живеят с 2 средни заплати на месец. Темата за парите е започната в самото писмо, а аз просто се чудя как може да се гледат 2 деца с 800 лева.

Това е лично мнение и не целя да го натрапвам на никого, просто го споделям.

Авторdgg (Нерегистриран)
Публикувано12.03.09 11:22

Със сигурност е така,но човек в такъв момент не мисли за материалното.Нито един родител не иска детето му да страда,или да търпи лишения.В такъв момент болката и желанието надделяват над всичко.Всичко в теб е насочено към едно-едничко нещо.......да имаш дете.Другите неща въобще не достигат до твоето съзнание.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.