|
Тема
|
"pop idol" или "чалга сеир"
|
|
Автор |
bobmarley (непознат
) |
Публикувано | 06.03.07 12:38 |
|
не мога да разбера защо няма цяло предаване за шоуто на славчо след като то си е един грандиозен гаф!!взел славчо една силиконова вещица дето да го слуша и айде наще предаване ще правим!Да ама какво .......?????щели таланти да търсят????е видях ги как ги търсят:
Славчо:много си талантливо мойто момиче ама ша та оставим за другата година щото не знаеш кво да правиш с гласа си!????????
Силиконката:и на мен много ми хареса но ще ти дам моето "позитивно не"????
Е за какво търсене на таланти си говорим след като на славчо журито пуска само тея дето славчо си ги хареса ама той завалията и той не знае какво иска-един щото искал да пее на срабски-айде ЧАО,на срабски в сърбия.следващия що не бил пял на сръбски-айде чао??????
Абе с 2 думи ЕБАТИ ОЛИГОФРЕНИЯТА.Съжалявам че не отидох на тея кастинги.не мога да пея но поне щях в очите да му кажа на плешивия марсианец колко ми е противен и то не само на мен!
| |
Тема
|
Спор нема - тва си е
[re: bobmarley]
|
|
Автор | koko (Нерегистриран) |
Публикувано | 06.03.07 15:15 |
|
"чалга сеир" ала "Слави гениалния" . Тия тъпунгери от т.нар.жури са ебати слагачите ! Не стига че правят всичко само за да угодят на Славито, ами и се хилят през 2/3-ти от времето на тъпите му лиготии ! Не , не се хилят - кикотят се като хубавици на купон ! Баси посредствеността , ми то в едно Читалище по художествена самодейност ше направят по-добро шоу бееееееееее.
| |
Тема
|
Re: Спор нема - тва си е
[re: koko]
|
|
Автор | !!! (Нерегистриран) |
Публикувано | 08.03.07 15:39 |
|
basi i tapacite v tva juri i zaebi drugoto ama ne moje da se podigrava6 na vseki kooito vlezne v staqta i to po nai brutalen na4in jiv stram za slavito det se pi6e BALGARIN PATRIOT patriot ama v nqkoi dr jivot ....4ek mi se povdiga ot taq papla4!!!!!!!
| |
Тема
|
Re: Спор нема - тва си е
[re: koko]
|
|
Автор | slavigenialnia (Нерегистриран) |
Публикувано | 09.03.07 06:45 |
|
абе хора къв ви е проблема със слави . не можете ли да раюзберете че същия мюзик аидъл е копие на стар академи или как там беше! хею знам за вас но на мен лично ми е забавно да ги гледам .
И хора не бъдете зависливи!!!
| |
Тема
|
хехе, Голем смех !
[re: slavigenialnia]
|
|
Публикувано | 09.03.07 19:38 |
|
За кво да му завиждаме на Слави бе . За кухата му тиква ли, за простотията ли или за бездарието му като водещ, продуцент, певец, артист, музикален педагог, жури и квото се сетиш ?
| |
Тема
|
Re: "pop idol" или "чалга сеир"
|
|
Автор | Jik Tak (Нерегистриран) |
Публикувано | 09.03.07 19:55 |
|
Беге бе смешник, я си гледай мизерните господари и лапай некой дебел.
| |
Тема
|
Ама не са само Господарите беее
[re: Jik Tak]
|
|
Публикувано | 09.03.07 20:32 |
|
Аз гледам всички готини шоута по най-добрата НОВА телевизия ! А ти лапай мухите по БТВ !
| |
Тема
|
Re: "pop idol" или "чалга сеир"
|
|
Автор |
ollya (непознат
) |
Публикувано | 09.03.07 23:05 |
|