Тема
|
Яна-новата адреналинка
|
|
Автор | AdREnaLlnka_ma drug put (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.10.05 22:47 |
|
Толкова се радвам за Яна!!!На кастинга бях в една стая с нея и у4аствахме в едно и същто предаване и бързам да предупредя вси4ки,4е това е най-милото моми4е,което познавам..прекрасен 4овек и много готина мацка.Много се радвам за нея....Заслужила АДРЕНАЛИНКА!!!!
|
|
|
Тя е страхотна!!!Аз също много я обичам!Мила,печена...а бе въобще №1.Само дето тая Жанета,е ебати тъпото,смотано същество!Толкова е надута...чули я как говореше на Рачков-''Че аз съм супер БЕ човек'';Рачков-''Как мислиш,ще спечелите ли",Жанета-''Така като ме гледаш мене''-какво да ви разправям,въпрос на възпитание!!!Мисли си,че заради нея са избрали и Яна,но жестоко се лъже!Тая малка кучка не може да и стъпне и на малкия пръст!!!
|
|
|
Яна найстина е много добра!Супер е!Е разбира се щеше ми се да си ти но...:(А тая Жанет е много гадна:))Но Яна бгързо,бързо ще я засенчи!:)
Sometimes you must be cruel to be kind...
|
|
Тема
|
Re: Яна-новата адреналинка
[re: brainy]
|
|
Автор |
ashleiy (магьосница) |
Публикувано | 14.10.05 12:16 |
|
Яна е много ГОТИНАААААА:)
А на теб Малфой ти трябва друга ръка на метлата да ти лови снича...
|
|
|
:)))))
|
|
|
Moje6 li da mi kaje6 AdreNAlinKA_ma drug put koi nomer be6e ti?
|
|
Тема
|
[re: LlLY]
|
|
Автор | :) (Нерегистриран) |
Публикувано | 14.10.05 18:25 |
|
tia beshe nomer 7 , a iana 6 :)
|
|
|
WOW!Ti mi be6e favoritkata ot tazi grupa!Mnogo dobre se pedstavi,a i osven tova tanzuva super,a ima6 i viziq...Qna su6to e gotina,no opredeleno ti se predstavi po dobre.I vse pak dobre e,4e 6te u4astva6 pak dogodina
|
|
Тема
|
[re: LlLY]
|
|
Автор | AdREnalinKA_ma drug put:) (Нерегистриран) |
Публикувано | 15.10.05 20:41 |
|
Mnogo se radvam,4e sum ti haresala,LILY
|
|
Тема
|
[re: brainy]
|
|
Автор | дидo (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.10.05 19:22 |
|
Яна тази русата ли е?ЕГАТИ ПИТБУЛА.Сигурно като вали и устата и се пълни с дъждовна вода.
|
|
Тема
|
[re: дидo]
|
|
Автор |
ashleiy (магьосница) |
Публикувано | 16.10.05 19:43 |
|
Яна е много хубава!
|
|
|
Яна наистина е много мило момиче. Имах удоволствието да подготвя музиката, на която танцува при първоначалния кастинг. Когато се запознах с нея и казах, че ще спечели, а думите и бяха нещо от сорта "Едва ли!". Много се радвам за нея. Дано не се промени. 
|
|
|
АМА КУХО НЕ СЕ ПИШЕ "СЪЩТО"...НАУЧИ ПЪРВО БЪЛГАРСКИ....АМА ТО НАЛИ СИ Е АРМЕНСКО ПРЕДАВАНЕ....
|
|
Тема
|
[re: BG-ПЪPBИ]
|
|
Автор | AdreNAlinKA_ma drug put (Нерегистриран) |
Публикувано | 17.10.05 18:52 |
|
4естно казано у4а в елитно у4илище,така 4е много добре знам как се пише "също",не се притеснявай за мен,аз българския си го знам.По принцип само на хората с комплекси се отдава да намират дребните грешки на другите,така 4е..вади си изводите за себе си.Ина4е мерси за поправката,радвам се,4е толкова внимателно си про4ел мнението ми... Поздрави:AdreNAliNka_ma drug put:)
|
|
Тема
|
бравос, бе!!
[re: BG-ПЪPBИ]
|
|
Автор | Cлyчaйнa (Нерегистриран) |
Публикувано | 18.10.05 11:03 |
|
Ти не знаеш ли, че след обръщение, пък било то и "КУХО" се пише запетая, както и се оставя след точка пауза, ама тя хубаво ти го е казала за комплексарите....
|
|
Тема
|
Re: бравос, бе!!
[re: Cлyчaйнa]
|
|
Автор | AdraNAlinKA_ma drug put:) (Нерегистриран) |
Публикувано | 18.10.05 23:11 |
|
Честно да си кажа,"Случайна" си е напълно права.....:)))))
|
|
|
Яна е СУПЕР ама оная другата е много зле.
|
|
|
Яна става за манекенка ,но не и за адреналинка,сдуханааааа ееееееее
|
|
Тема
|
[re: eдин чoвek]
|
|
Автор | нямa знaчeниe (Нерегистриран) |
Публикувано | 23.10.05 17:09 |
|
Всички знаят че Яна е чаровна и има хубаво тяло,но дотук..ако това само за критерийте за адреналинка супер,но на нея й липсва чувство за хумор и честно да си споделим не е кой знае каква танцъорка,всяко второ момиче може да танцува така..Освен това в главата не е от най красивите и това не само аз го видях,има странна мутра,а може и просто да не е фотогенична незнам
|
|
Тема
|
[re: нямa знaчeниe]
|
|
Автор | AдpeHAлиHKA-мa дpyr път:) (Нерегистриран) |
Публикувано | 23.10.05 17:14 |
|
Оффф....вие какво искате от момичето, никой не е перфектен..Освен това според мен са я избрали и заради това,че е готин човек,не е завистлива и т.н.,скромно и добро момиче..замислете се малко!  
|
|
|
КЪШМЕРРРРР И ТОВА СИ Е!!!!!!!!!!!!!!ПОКЛАЩАЩ СЕ КОЛЕЦ СЪС СЛАМА ЩЕ СВЪРШИ ПО-ДОБРА РАБОТА!!!!!!!!!!!!!            
|
|
Тема
|
Re: Само Жана !
[re: нямa знaчeниe]
|
|
Автор | Жeнeния (Нерегистриран) |
Публикувано | 25.10.05 23:18 |
|
ех , Жана си е перфектна , ко се я плюете , я млако спрете с кокаина и тревата и намалете алкохола , че като ви гледам с по 30години по назад сте в живота немоете да цените истинската Красота. Избрали са ги двете това е! Някой ако напраили портфолиота или плакати на Жана да се обажда с линкче :)
|
|
Тема
|
Re: Само Жана !
[re: Жeнeния]
|
|
Автор | AdrenaLlnka_ma drug put:) (Нерегистриран) |
Публикувано | 26.10.05 14:13 |
|
Хммм..Да,Жана също не е лоша,не съм кой знае колко очарована от нея като Женения,но все пак я намирам за симпатична,танцува горе долу добре и освен това прилича на Пенелопе Крус,не мислите ли?За съжалене,обаче,бива оплювана от доста хора,за това че демонстрира голямо самочувствие.Аз лично не намирам нищо лошо в това.
|
|