Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:05 04.11.25 
Хоби, Развлечения
   >> Лов и риболов
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема floberka  
Авторbez^panika (Нерегистриран)
Публикувано24.12.06 13:16

zdraveite,as sam mlad lovec,naskoro izvadih podborniq i si tyrsq floberka,popadnah na edna..Marlin ta molq da mi kajete nqkolko dymi za tazi pu6ka i dali si stryva da q kupuvam prodavat mi q za 350 leva mnogo zapazena po4ti ne e strelqno,tova e blagodarq predvaritelno

Тема Re: floberkaнови [re: bez^panika]  
Авторфeн (Нерегистриран)
Публикувано24.12.06 21:48

Задай си въпроса защо ти я продават щом не е стреляно с нея.Ако държиш на 22LR си вземи BRNO-2

Публикувано26.12.06 11:29

zna4i da razbiram 4e ne si zaslujava da si kupuvam tazi pu6ka... mersi :)

АвторSobstvenik na Marlin (Нерегистриран)
Публикувано26.12.06 13:29

Cenata e idealna ako nqma povredi po pu6kata.
Na tvoe mqsto ne bih se zamislil vaob6te.
Dosta moje da se spori dali CZ-to e po-dobro.

Тема Re: floberkaнови [re: Sobstvenik na Marlin]  
Публикувано26.12.06 14:18

kazaha mi 4e imali po slab ydar? no ina4e bili dobri py6ki ti otdavna li q ima6? dovolen li si

АвторkODAM (Нерегистриран)
Публикувано29.12.06 14:54

Kolega vsemai pushkata i ne se kolebai ! Marlin e dokasana marka,as ja imam ot 3 godini i sam mnogo dovolen.Nameri si patroni CCI- MAXI MAG "SPEER TNT HP" i prispivash chakal ot 90-100 metra (ako go uluchish dobre).Rjadko shte otkriesh lovec s takava pushka vav foruma,no shte chuesh mnogo" kompetentni " mnenia.Ot men - kupuvai !

Тема Re: floberkaнови [re: kODAM]  
Публикувано29.12.06 20:11

mai taka 6te stane:) mersi za komentara tvoqta kakva e kolko patrona sabira avtomati4na li e,tazi e s 7 patrona ne e avtomat,ytre 6te ida da q vidq

Автор Дaнчo (минаващ)
Публикувано02.01.07 06:02

Този марлин, за който ти говорят е явно .22WMR а не .22LR.
Помисли си добре, дали точно това ти трябва. Цената на такива патрони е много по-висока, шума е като от .223Rem, а разликата в мощността е осезаема само до около 100м, от 140м нататък реална разлика в мощността няма. Излиза, че с магнума ликвидираш всичките преимущества на флоберката - евтино джепане и тиха стрелба.
Аз бих предпочел ЧЗ или употребявано Брно (само му прекарай с шомпола един куршум през цевта, за да се убедиш, че няма раздувания).

Автор nicklakest (непознат )
Публикувано30.01.07 18:36

http://www.gunshopfinder.com/marlin/marlin39A.asp
marliin kazvat che nai dobrata samoche koia gornia link e tazi koiato imam predvid
dolnia link e za CZ
http://www.cz-usa.com/products_rimfire_rifles.php?m=1
CZ 452 American e drugata koiato az mislia che e sushto mnogo dobra no e drug nachin action

Автор nicklakest (непознат )
Публикувано30.01.07 23:42

... i oshte neshto za Marlin.
Praviat se vse taka ruchno kakto predi povech ot 100godini i sa edna ot nai tursenite v USA. Kolkoto e stara tolkova po dobre az bih ia kupil ako sum v BG- lichno za men ako iskash da ia prodavash (razbira se ako si a kupil veche) - obadi se?!

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.