|
Тема
|
Един нестандартен въпрос?
|
|
Автор |
фeн (запознат) |
Публикувано | 11.07.06 22:21 |
|
В един момент "жената","дажето","приятелката" да речем,казва-ти скъпи кой обичаш повече- мен или ловното си куче?....
Направо да се замисли човек....то най-добрия приятел на човека от край време е кучето, ама нейсе....да се чудиш,какво да отговориш...
Оставам вие колеги да решавате...
Успех и наслука!!!
| |
Тема
|
Re: Един нестандартен въпрос?
[re: фeн]
|
|
Автор |
Caшo6 (новак) |
Публикувано | 12.07.06 10:19 |
|
Колега , че то това упражнение отдавна вече е отиграно многократно Естествено казваш на жената , че нея я обичаш 100 пъти повече от кучето , после хващаш песа и отивате на лов - то кучето е умно животно и ще ти прости за благородната лъжа
| |
Тема
|
Re: Един нестандартен въпрос?
|
|
Автор |
edin_lovec (минаващ) |
Публикувано | 12.07.06 13:25 |
|
Всеки е гледал на времето и си е правил сметката. Освен това тя е на моя акъл и обикаля баирите а аз още 2 седмици трябва да гледам тъпия монитор преди да се махна . Спомням си на един 14-ти февруари какъв лов на вълци стана!
Редактирано от edin_lovec на 12.07.06 13:38.
| |
Тема
|
Re: И това е решение...
[re: edin_lovec]
|
|
Автор |
фeн (запознат) |
Публикувано | 12.07.06 23:27 |
|
При мен,като ми се постави за първи път" дилемата'-лесно реших въпроса...
Казах, днес ти ще смениш кучето. Раницата на гърба с всичките провизии и рано сутринта поехме.И така,цял ден-16-17км.пеша,през най-трудно проходимите терени....Взе ми се акъла,на нея не!
После дълго време не се сети да ми поставя подобни реплики....
П.S. Рибарите да не се смеят на верисия,ами да споделят и те нещо,защото дали си с куче или въдица-нещата са едни и същи...
Успех и наслука!!!
| |
Тема
|
|
|
Автор | nqkoi (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.07.06 13:48 |
|
към жената на рибаря:
ако непрекъснато се "закачате" на кукичките на въдиците на мъжаси, то представете си какво им е на жените на ловците..............
| |
Тема
|
|
|
Автор | nqkoi (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.07.06 13:48 |
|
към жената на рибаря:
ако непрекъснато се "закачате" на кукичките на въдиците на мъжаси, то представете си какво им е на жените на ловците..............
| |
|
|
|
|