|  | | Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)

| 

| 

| Тема |  Кои патрони са по-добрите според вас?   |  |  | Автор | djino (непознат
) |  | Публикувано | 28.04.06 19:07 |  |  | 

Кои патрони според вас са  по-добрите за пернат дивеч:Рио,Мираж,Диана,Шидети,Фиочи или БП говорим за патрони средно качество на добра цена

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Кои патрони са по-добрите според вас?  [re: djino] |  |  | Автор | ico_hmh (непознат
) |  | Публикувано | 28.04.06 20:55 |  |  | 

Аз сьм твардо за Фио4и много сам доволен от тях

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Кои патрони са по-добрите според вас?  [re: djino] |  |  | Автор | Baktisal lovec (Нерегистриран) |  | Публикувано | 28.04.06 21:28 |  |  | 

Sravniava6 turski s bulgarski patroni
   kato izklu4im moje bi BP...
 Mirage garancia e BG

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Кои патрони са по-добрите според вас?  [re: Baktisal lovec] |  |  | Автор | Bak. lovec (Нерегистриран) |  | Публикувано | 28.04.06 21:31 |  |  | 

... Iskah da kaja Fiochi!!

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Кои патрони са по-добрите според вас?  [re: djino] |  |  | Автор | lama69 (Нерегистриран) |  | Публикувано | 28.04.06 21:36 |  |  | 

От тези изброените - Фиочи , а иначе много добри са патроните на Nobel Sport , италианска фирма купена от Dynamite Nobel , правят перфектно балансирани патрони - мек откат , хомогенно покритие , не цапат цевите , без концентратор и не на последно място - евтини.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Кои патрони са по-добрите според вас?  [re: lama69] |  |  | Автор | haqsko (pro hunter) |  | Публикувано | 29.04.06 16:56 |  |  | 

айде сега ако ни кажеш по какво да познаваме 4ирпанското производство на фиоки цена няма да имаш

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Кои патрони са по-добрите според вас?  [re: haqsko] |  |  | Автор | stier66 (gastronom) |  | Публикувано | 29.04.06 18:45 |  |  | 

Фиочи,...но и от Рио съм доволен....

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Кои патрони са по-добрите според вас?  [re: stier66] |  |  | Автор | fen (Нерегистриран) |  | Публикувано | 29.04.06 19:19 |  |  | 

Фиочи,Рио,Мираж-не са лоши...предпочитам мойте правените имам си лични съображения ...
 Успех и наслука!!!

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Кои патрони са по-добрите според вас?  [re: fen] |  |  | Автор | ropckия (Нерегистриран) |  | Публикувано | 02.05.06 10:05 |  |  | 

Всички са добри!    Домашните.....също!
 Мозберга нещо хълца с 28 грамовите,но не се оплаквам.Стават за пернат.
 В магазина при покупка на патрони гледам да са с концентратор
 и да са повече от 28 гр.заряд на сачмите.Никога не подценявам родните
 патрони!
 Само за бренекетата,гледам да са на водещи фирми.
 В техният избор нещата не са за подценяване.......знаете защо..
 Задължително някъде ги изпробвам........като предпочитам новите версии
 на осколъчните куршуми.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Кои патрони са по-добрите според вас?  [re: ropckия] |  |  | Автор | spasss () |  | Публикувано | 02.05.06 20:10 |  |  | 

За какъв точно Мозберг спомена? Питам, защото съм се насочил точно към тая фирма. Харесал съм си една помпа 12х76 с два комплекта цеви - дълга 71 със сменяеми шокове и къса 51. Какво точно имаш предмид под хълца? Не искам да се набутвам...

|  |  |  |  

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички) |   | 
 |