|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
Гео Дундаров
|
|
Автор | Baikal (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.03.06 23:49 |
|
Някой гледа ли bTV-репортерите в неделя?
Какво ви е мнението за Гео Дундаров - пазителят на Еленския Балкан ?
| |
Тема
|
Re: Гео Дундаров
[re: Baikal]
|
|
Автор |
stier66 (gastronom) |
Публикувано | 13.03.06 09:54 |
|
Какво може да е мнението?Ами при такъв човек и постъпките му към хората,а и това каксе държеше няма нужда да си съставяме мнение просто ....нямам думи ,аи като ме можем да помогнем поне да не вредим на хорицата.Абе ,то на челото му беше изписано "аз съм кулак"....
| |
|
К'во да кажа - овче племе сме българите!
Хората боязливи.
Чакат да ги е.ат, е.бат и после като им писне гласуват за "Атака".
Да му теглат една цев на Дундаров и готово - като в Дивия Запад,
то и без това сме на тоя етап на развитие.
| |
Тема
|
[re: npomekmop]
|
|
Автор | Baikal (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.03.06 12:12 |
|
И аз така мисля, че ще си решат проблема. Само да го хванат на кръстчето...
| |
Тема
|
[re: npomekmop]
|
|
Автор | fen (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.03.06 13:20 |
|
Вина има не само човека,но и тези,които са му разрешили да си развява коня...
Това да е за поука на тези,кито решат да дадът на концесия или под аренда ловните си полета!
| |
Тема
|
[re: fen]
|
|
Автор | zkk (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.03.06 14:28 |
|
Наистина сме "овче племе" !
Цяла дружинка с оръжие и да позволи на няколко биячи да си правят каквото поискат ! Да сдават оръжието и ходят в гората със събути гащи, тогава поне няма да ги бият а ..... !
| |
Тема
|
[re: zkk]
|
|
Автор | kofe (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.03.06 18:28 |
|
Така е колеги но тук в играта са и политици.И то от власта.Всичко е много добре изпечено та даже и от двете страни.Гео сие мутра от класата на Златко баретата и негов познат.Как може дасе справиш с такъв дволичник.Това е работа на власта но и тя неможе,защото е в играта.
Гръм и мълний!!!!!
| |
|
...не е проблема в бързите наблюдателни биячи / по негови думи - двама през седмицата и две момчета от София събота и неделя/ ... от София значи?
че там в горна или в търново нямат охранени фирми?
... аз нихад не го знам ... като стана министър го запознах по име само... и това го повтори четири пъти...
а решение има ... но трябва чисто политическо дупе а такова у нас не съм виждал още...
| |
|
Здравейте, колеги. Имам няколко въпроса:
npomekmop и Baikal - вие колко пъти сте хващали някого на кръстчето?
zkk - ти колко такива биячи си пребил?
Това сме ние българите - като влезем във форумите сме велики, пък като опре ножа в кокала.............
Истината е такава: Хората са уплашени. Жителите в оня край са баби и дядовци. Какво да направят. а оня тип се държи като феодал.
Имах щастието да ловувам там преди години. Хората са прекрасни. Според мен вашите определения ги обиждат.
| |
Тема
|
[re: angler]
|
|
Автор |
stier66 (gastronom) |
Публикувано | 13.03.06 21:53 |
|
Можеше и мен да изброиш......Ти оставяш впечетление ,че си "слагал някого на кръстчето"......писах вече че с приказки не можем да помогнем,но с показване на непримиримост и помнене да не се допусне и при нас ,можен,че и утре при нас може такава "мецана да заиграе".Така че помнете колеги и мислете като си давате вота....А дано не ни се налага да стигаме до крайност и да мислим за "кръстчето",че тогава главата в торбата и живота се обръща на 180* 
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|