Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 11:16 10.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> Лов и риболов
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Тема Курсове във Варна  
Автор rpg22 (снайпера)
Публикувано10.01.06 19:51

Днес дядото ходи да види кога почват курсовете и да ме запише и да запише себе си за подборен. Да ама не. Ония казали че във Варна няма да се провеждат курсове защото нямало вече свободни територии за лов. Ама аз съм си осигурил място в дружинка в Балчишко. И сега какво правим? Нямам възможност да ходя до друг град ама в краен случай се записвам взимам четивата и отивам само на изпита

Тема Re: Курсове във Варнанови [re: rpg22]  
Автор БaйИвaн ()
Публикувано10.01.06 20:51

мой,по-добре го изкарай извън Варна че тука режат глави
аз съм много доволен от горското в Балчик и познавам организатора по лова- Венци мога да ти дам тел и той ще каже кога и колко пари/350лв най-вероятно/,а за изпита само на финала и си готов.а правят и подборен така че и старшията ще го огрее там,ама е след като свърши курса за ловци.

Тема Re: Курсове във Варнанови [re: БaйИвaн]  
Авторazule (Нерегистриран)
Публикувано11.01.06 16:56

И аз ходих да питам за курс във Варна ама на мен ми казаха че щяло да има.За записване след 1 февруари.

Тема Re: Курсове във Варнанови [re: rpg22]  
Автор spasss ()
Публикувано25.01.06 20:39

Да знаете откъде може да се прочете цялостна информация за курсовете за лов? Доколкото чувам в различните градове са на различни цени? Откъде може да се прочетат условията и да се избира?

Тема Re: Курсове във Варнанови [re: spasss]  
Автор БaйИвaн ()
Публикувано26.01.06 11:04

почваш да звъниш по горски,ловни и сдружения.там знаят кога ще има и къде

Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.