|
Тема
|
Слука
|
|
Автор |
big_hunter (непознат
) |
Публикувано | 19.11.05 21:43 |
|
Колеги още не е понеделник но аз нямам търпение да ви се похваля че днес ударихме 2 хубави прасета по около 120 кг. Едното аз от 40м с бренеке Remington.Падна като отсечено,много се изкефих
| |
Тема
|
Re: Слука
[re: big_hunter]
|
|
Автор | eger (Нерегистриран) |
Публикувано | 19.11.05 23:43 |
|
ЧЕСТИТО!!! И дано на следващия излет пак!
| |
Тема
|
[re: eger]
|
|
Автор | Zak (Нерегистриран) |
Публикувано | 20.11.05 11:38 |
|
Браво колега.Следващия ловен ден пак да се похвалиш.
Наслука
| |
Тема
|
[re: Zak]
|
|
Автор |
Yank1911 (ентусиаст) |
Публикувано | 20.11.05 14:40 |
|
Представям си пържолите, луканките и червеното вино.
Браво!
| |
|
Е, честито ,поне ти,че то ние вече поредни седмици или нищо или ги виждаме надалеч,а карабините ни още са в магазина.Явно пусиите ни не са добре разположени,понеже се мени движението на животните,а ние се разставяме така от много години.А сега гората не е същата,нивите не са същите и много още промени които карат животните и те да се променят,но ,но как да се обесни на старите колеги ,че и ние трябва да се променяме?..,
| |
Тема
|
BRAVO!
[re: big_hunter]
|
|
Автор | BAR (Нерегистриран) |
Публикувано | 20.11.05 16:01 |
|
Taka se pravi-s breneke i s edin iztrel!
Vse taka da ti padat 4e i po-golemi!
| |
|
Искам да уточня че прасето го ударих докато бях на гости на мои приятели на които използвам случая да благодаря готиния лов.А в нашата дружинка нещата стоят по същия начин едни и същи стари колеги редят пусиите по един и същи начин иняма никаква слука
| |
|
обменяйки инфо все по-вече се натъквам на същото мнение в различни дружинки .......
Те се бият в гардите със стари лаври се кичат,но тогава е имало и да пропуснеш и да не го изкараш на пусия ,пак ще доиде друго, имало е по-вече няма спор,...,..причините са дискосионни
| |
|
|
|
|