|
Тема
|
Жилетка или патрондаш?
|
|
Автор |
haqsko (pro hunter) |
Публикувано | 27.10.05 16:14 |
|
айде кажете кой в какво предпо4ита да си носи джепането.аз като аджамия залагах твърдо на жилетките...с по-големи джоби,поне за 50 патрона ама сега с възраста улегнах и ...само с патрондаш по-удобен мие защото не ме дърпа наляво надясно.а на едро карам с паласка с 10 патрона/сезона/
| |
Тема
|
Re: Жилетка или патрондаш?
[re: haqsko]
|
|
Автор |
Yank1911 (ентусиаст) |
Публикувано | 27.10.05 17:05 |
|
За птици - пълна дължина патрондаш. За едро малък патрондаш с 12 патрона. За едро също нося зареден револвер .357 маг или пистолет .45.
Събирате ли си гилзите?
| |
|
Аз лично ги събирам по възможност....
По различни съображения - при тези пристрелки могат да бъдат подхвърлени...
But I'm tryin'. I'm tryin' real hard to be a shepherd.
| |
Тема
|
[re: Yank1911]
|
|
Автор | fen (Нерегистриран) |
Публикувано | 27.10.05 17:30 |
|
- Kой,с каквото свикнал. Аз например, ползвам винаги жилетката - не заради патроните,а ката дреха,понякога и двете, като се наложи.... напимер-на птичи лов. Гилзите винаги ги събирам,които стават за употреба ги ползвам,негодните ги бракувам.
- Успех и наслука!!!
| |
Тема
|
[re: fen]
|
|
Автор |
Ezekiel (25:17) |
Публикувано | 27.10.05 17:48 |
|
И аз бих ги релоадвал, ако в Бг се внасяха/продаваха консумативи. Всъшност някой знае ли да се продават куршуми и капси в София (за нарезно питам) ?
But I'm tryin'. I'm tryin' real hard to be a shepherd.Редактирано от Ezekiel на 27.10.05 17:49.
| |
|
Което ти е по удобно него взимаш.Това е въпрос на лично удобство.Зимата на едро ходя с патрондаш.Лято на пилета ходя с елече но само с големи джобове,вадиш и исипваш кутията с патрони в джоба и втората в другия
| |
Тема
|
[re: gligan81]
|
|
Автор |
ico_hmh (непознат
) |
Публикувано | 01.11.05 10:35 |
|
колегите са прави кои с каквото е свикнал. за мен наи добрата комбинация за пти4и лов в парронда6 и сухарна торба ама за всеки слу4аи си имам и 1 или 2 котии патрани в колата. ина4е на свински лож предпо4итам паласка с 8 гнезда
наслука колеги
| |
|
|
|
|