Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 15:19 09.11.25 
Хоби, Развлечения
   >> Лов и риболов
*Кратък преглед

Тема Zalko za papadacite...Zeha i ni edin ot nai intesnнови  
Автор ico_hmh (непознат )
Публикувано16.10.05 20:31

В една от главите по споразумението поемаме и следния ангажимент - по конвенцията за застрашените видове, с влизането ни в Европейския съюз, се забранява лова на дива котка, дива коза и пъдпъдък.

Жалко за пъдпъдъците, щото са голяма атракция..

Тема Re: Zalko za papadacite...Zeha i ni edin ot nai intesnнови [re: ico_hmh]  
АвторZak (Нерегистриран)
Публикувано17.10.05 00:01

Тва не го вярвам да знаеш. Е тва ако стане тогава ще видят онзи филм защо си направихме ние БРАКОНИЕРИ. Та аз тез кучета за какво ги гледам и им се радвам.Ама както и да е аз не го вярвам много тва нещо пак ти казвам. Те сега заради таз запраха с птичия грип ни направиха пълни хирурзи

Наслука

Тема Re: Zalko za papadacite...Zeha i ni edin ot nai inнови [re: Zak]  
Авторdel_sola (Нерегистриран)
Публикувано17.10.05 03:53

znachi chehia i ungaria i drugi evro strani sa izvestni sus quail hunt-a koeto e pudpaduka tui che neznam kuv e toz zakon...

Тема Re: Zalko za papadacite...Zeha i ni edin ot nai inнови [re: del_sola]  
Публикувано17.10.05 10:03

Nz be tova go pro4etov i az ne znam kade ve4e tai
ama za6to do ne ti se vqrva te na6ite kakvito sa dupedaici vsi4ko obe6tavat ama ot druda strana, do kolkoto az znam v Franciq, Germaniq i mai ispaniq nqmat padpada4i lov
ama kakvo da vi kaja kolegata si go kaza mn pravilno te sami si pravqt brakonieri
az imam 2 ku4eta i nemislq da gledam samo za okrasa posqgat na edin ot nia interestnite lovove i nai valnuva6tite

Тема Re: Zalko za papadacite...Zeha i ni edin ot nai inнови [re: ico_hmh]  
Автор lovuvastiq (непознат )
Публикувано17.10.05 21:59

Тея от евросъиуза маи 6а нау4ат какво зна4и булгар
Щом те тъи и нии тъи
Аз ли4но не смятам 4е като влезем ще спре лова на пъдпъдък ПРАКТИ4ЕСКИ

Тема Re: Zalko za papadacite...нови [re: lovuvastiq]  
Публикувано17.10.05 22:10

az tova go znam kato info
no i az ne nqrvam na praktika tova da stane za6toto taji ku4etaq za kakvo gi gledame za okrasa li ???

Тема Re: мамка му на ЕС...нови [re: ico_hmh]  
АвторGaro_dai (Нерегистриран)
Публикувано17.10.05 23:42

Абе Ицо,откъде я изрови таз СКРЪБНА ВЕСТ ??? ТИ ДУША НЯМАШ ЛИ? Сутринта го прочетох поста и не мога да си намеря място цял ден,мамка им на тия наши дупедавци,МЪРШИ МЪРШИ МЪРШИ. НЕ ни стигна 45 години Съветски съюз сега и от Европейския ще го ЯДЕМ подобаващо.Щото нямаме 1 читав политик който да застане на масата за пеговори и да договори изгодни за нас условия,безгръбначни мърши тва не са българи,не са и политици. така гадно и под масата да продават интересите на българските ловци за поколения напред.Ма нали винаги сме по католици и от папата,забраниха да се продават барут съчми и капси,щото видиш ли той -барутът-бил стока с възможна двойна употреба за терористични атентати например,утре пъдпъдъка влиза под забрана,както и нерасовите кучета,вдругиден кой знае??? направиха ни на идиоти... П.С. Надо еще хуй запретить...с помощью него рождается жизнь,а ето ведет к смерти...

Тема Re: мамка му на ЕС...нови [re: Garo_dai]  
Публикувано18.10.05 22:08

abe kolegata ti go kaza Na6ite umni glavi iskat sami da si napravqt brakoneri

Тема Re: мамка му на ЕС... [re: ico_hmh]  
АвторZak (Нерегистриран)
Публикувано19.10.05 20:08

Колеги ако това влезе в сила считайте че ще съм първия бракониер на пъдпадъци та това са кучета тази година си купих двайсти калибър специално и сега някои да ми каже до тук могат да ме хванат за К..А ,не че и сега не сме бракониери ама тогава вече двапъти повече.Ай сик...р и на тези наши политици Еб.л..ци мръсни

Дръжте се няма да се предаваме

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.