|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
- Име за третата цев...
|
|
Автор | fen (Нерегистриран) |
Публикувано | 10.10.05 20:20 |
|
- Нали съм превързан към животните,взех си още едно ловно куче от птиятел ловец.... тъй де,Дратхара да не скучае дето го имам, хем да обменят опит,хем след лов да има с кой да си пие ракията..... - Палето е на около 48 дена. Породата е Куртсхар и е пич на място.....
Проблема е за името...... - Ако се намери добър кръстник, ще му бъда много благодарен!
- Успех и наслука!!!  
| |
Тема
|
Re: - Име за третата цев...
[re: fen]
|
|
Автор |
gligan81 (непознат
) |
Публикувано | 10.10.05 21:42 |
|
Кръсти го- Аркан,Ариф,Гунди,Симо,Реджеп,Къри,Джак,Сотир ,Чегевара,Кастро и много други.
Ако не си избереж от тези имам и още,но мисля че да го кръстиш Джак,Роки,Пирин,Лиско и т.н. е вече банално.Затова ето по различни.
Успех при кръщенето
| |
Тема
|
|
|
Автор |
bobos (потребител) |
Публикувано | 10.10.05 22:28 |
|
В среден род ,не ми идва ни6то на ум - ПАЛЕНЦЕ..... 
| |
|
kakvo shte kajesh za ruhcho?
| |
Тема
|
|
|
Автор |
ДoнKиkoт (Не Кихот :-)) |
Публикувано | 11.10.05 09:22 |
|
За да е звучно, с отворени гласни, че да се чува надалеч, да има "р" вътре, пък и да е нещо като орисия да върви само напред, без да се спира пред нищо, кръсти го Таран!
Пък и ще е уникално и няма да е като да извикаш Бък (което никак не е лошо име) и да се обърнат към теб от тревата две-три кучешки глави
Каквото и име да избереш, най-важно е да е живо и здраво кучето и да работи чудесно дълги години! 
| |
Тема
|
[re: ДoнKиkoт]
|
|
Автор |
ico_hmh (непознат
) |
Публикувано | 11.10.05 10:02 |
|
а какво 6те кайе6 за Вихър. Хем урисия хем и садаржа "р"
| |
Тема
|
|
|
Автор |
chun.chan (точен) |
Публикувано | 11.10.05 10:35 |
|
Трябва да е звучно, да има буквата "Р" и да е кратко. От седем кучета три започват със "Р"- Рекс, Рита, Рачо, другите са Арап, Пирин, Кара и Сара
| |
Тема
|
|
|
Автор | Baikal (Нерегистриран) |
Публикувано | 11.10.05 11:29 |
|
Ако искаш да работи и на прасе, го кръсти: БАЛКАН, АРАП или ЧАКАЛ. Изпитани имена в турските региони...
| |
Тема
|
|
|
Автор | Garo_dai (Нерегистриран) |
Публикувано | 11.10.05 21:29 |
|
и аз мразя стандартни имена Бък,мък чък ...... Виж тез по ги харесвам-АРУД,ПЪРШО,КАРАЧ,ГАРО,ПИРАТ,КУРТ,БАРУТ,ЧАНКО. ма курцхаара красиво сербез куче може и АРГО ако ти харесва сега сме на маса и мислим с гаджето,като се сетим още нещо ще пишем пак ЧЕСТИТО от нас 
| |
Тема
|
[re: Garo_dai]
|
|
Автор |
KaMeH (Ловец & Рибар) |
Публикувано | 11.10.05 22:02 |
|
Честито и от мен, мисля че ВИКТОР ще му отива най добре 
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|