Тема
|
tarsq si ku4e
|
|
Автор | ico (Нерегистриран) |
Публикувано | 09.08.05 23:02 |
|
Az se pak da popitam dali nqkoi nqma angl. seter na okolo 2/4 meseca
|
|
Тема
|
Re: tarsq si ku4e
[re: ico]
|
|
Автор | бaй ивaн (Нерегистриран) |
Публикувано | 11.08.05 10:28 |
|
ако те интересува мога да питам един колега имаше 8кутрета,като останаха женски.кученцата са във Варна
|
|
|
Въпрос на лаик - сетерът не е ли труден за обучение? Вашето мнение за избор между сетер и бретон шпаньол? Май разводнявам темата ама не намерих един свестен сайт да прочета малко!
|
|
Тема
|
[re: the_shooter]
|
|
Автор | Garo_dai (Нерегистриран) |
Публикувано | 11.08.05 23:21 |
|
Най големия красавец от сетерите,и най не стават за обучение.Но си има гении на дресурата плащаш си и нямаш грижи.Развъдници и обучаващи сега дал господ,ама най си е яко да си го обучиш сам.Един приятел в момента се мъчи над едно английско сетерче,МЪЪЪЪККККККААААААААААААААААААА,МЪКА.      да не ти натрапвам мнение ама ако ти трябва за лов...ВЗЕМИ СИ НЕЩО ГЕРМАНСКО. УСПЕХ
|
|
Тема
|
[re: Garo_dai]
|
|
Публикувано | 13.08.05 12:23 |
|
Aza pak da si kaja do sega sam lovulal s kermanski brak i sam mn dovolen.
spored mene setrerite sa si malko inatesti ama ako se po4ne da si obu4i6 ot malko pale ne bi imalo problen. To si e ot poradata ako e irlandec tam trqbva malko po silovo obu4enie toi trae ama angli4anina e trae na takovo silovo obu4enie.
Do sega kakvoto sam zabelqzal 4e po princip seterite imat mn razvito obunqnie rabotqt po bavno i staratelno aporta e stravnitelno dobar
|
|
Тема
|
|
|
Автор | Garo_dai (Нерегистриран) |
Публикувано | 15.08.05 14:39 |
|
 Не ще да е било брак,нещо като КУРЦХААР ще да е било...      
|
|
Тема
|
|
|
Публикувано | 15.08.05 15:30 |
|
6te se nameri li nakoi da mi obqsni kakva e razlikata mejdu dvete porodi. Sega ne sporq. Ako nqkoi znae da mi obqsni pls. Blagodarq predvaritelno
|
|
Тема
|
|
|
Автор | бaй ивaн (Нерегистриран) |
Публикувано | 15.08.05 16:28 |
|
няма разлика това е една и съща порода
|
|
Тема
|
[re: бaй ивaн]
|
|
Автор | xънтъp (Нерегистриран) |
Публикувано | 15.08.05 20:24 |
|
Влез в темата "кучешки въпрос" до скоро там имаше спорове и разяснения и всички стигнаха до един и същ извод и се разбрахме.
Тава се отнася до Ицо и бай Иван.
|
|
Тема
|
[re: xънтъp]
|
|
Автор | hat6epsut (Нерегистриран) |
Публикувано | 15.08.05 20:54 |
|
драги ловецо,купувай си списание "за кучето" и оттам ще разбереш какво ти трябва,откъде да го вземеш ,колко струва и кой ги обучава.Ако не сполучиш с първия брой,иди в редакцията на ул."Юри Венелин"(вземи точния адрес от корицата на списанието) и там ще попиташ.Може би ще ти продадат стар брой,където има статия по въпроса.
УСПЕХ!
щастлива притежателка на 2 бр.ловни кучета-лабрадор и златен ритривър
|
|