|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
Тема
|
ДРАТХАР
|
|
| Автор |
HAДEЖДA - (ИПСБ) |
| Публикувано | 06.07.05 13:48 |
|
|
Здравейте приятели имам си дратхар-ка, от татенце дратхар също, на 19.06. ми роди 10 малки дратхарчета. 4 вече съм обещала който е мераклия нека ми чукне ще съм щастлива да си уредя мъничетата при някой дето ще ги гледа с кеф!!!.Опашките им вече са отрязани, другата седмица ще ги обезпаразитявам. 
НА ТОЗИ СВЯТ НАЙ – ВИСОКА ЛИХВА НОСЯТ СПЕСТЕНИТЕ НЕРВИ
| |
|
Тема
|
Re: ДРАТХАР
[re: HAДEЖДA -]
|
|
| Автор | fen (Нерегистриран) |
| Публикувано | 06.07.05 14:12 |
|
|
- Поверието е че куче с ловни заложби не се подарява, та за каква сума става
въпрос ? Посочете телефон или имеил за връзка!!!
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | б.aл. (Нерегистриран) |
| Публикувано | 06.07.05 16:57 |
|
|
дай някакви координати за връзка !
| |
|
|
|
да бе знам, не само ловно, за всяко куче кат го вземеш оставяш някоя пара.идеята ми е че не искам търговия с тях да въртя, ще ги оценя примярно на 10 лв, важното е да попаднат в хора дет ще ги гледат. на кучката ми това е първо раждане, и все ми казваха че най-много 5 да роди, па тя цели 10 , може би, щото е на 2 год. и досега я пазихме
така гсм-а ми е 0887887418, icq 314512594 и и-мейл n_cholacova@mail.bg
НА ТОЗИ СВЯТ НАЙ – ВИСОКА ЛИХВА НОСЯТ СПЕСТЕНИТЕ НЕРВИ
| |
|
|
|
Убедени ли сте в породата на Вашето куче, а и на кучето "татко"??!!??
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | Cowboy (Нерегистриран) |
| Публикувано | 09.07.05 16:04 |
|
|
Roditelite obu4avani li sa na lov?
| |
|
Тема
|
[re: Cowboy]
|
|
| Автор | joro (Нерегистриран) |
| Публикувано | 09.07.05 19:47 |
|
|
polzvat li se za neshto roditeli te na kak vo ot kadeste kak vi sa malki te mashki jenski
| |
|
|
|
Мисля че няма голямо значение дали родителите са ползвани за лов. Имам общо четири кучета,нямам дратхар.В групата ни има една дратхарка.Ако е счиста кръв или е мелез но с друга ловна порода съгласен съм да купя едно мъжко кученце. Бъди сигурна че ще попадне на добро място.
| |
|
Тема
|
[re: chun_chan]
|
|
| Автор | joro (Нерегистриран) |
| Публикувано | 10.07.05 09:03 |
|
|
chun_chan mislya che tova koeto kazvash ne go mislish seriozno kato pochnem ot stoi kata i svarshem s glasa koi to davat po sleda vsichko tova e gen mislya che nyama spor za tova. Seriozno Nadejda dai poveche info ako govorish seriozno
| |
|
|
|
Всяко куче си има заложби, важното е дали ще успееш да ги развиеш.Някой път абсолютни мелези вършат чудесна работа.Ако не стане откривател, то със сигурност ще стане преследвач или в краен случай поне ще вдига гирултия. А иначе си прав важна е стойката, родословие, дали са ловували родителите и т.н.
Надежда нека да получим повече информация.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|