Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 11:47 12.11.25 
Хоби, Развлечения
   >> Лов и риболов
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема ДРАТХАРнови  
Автор HAДEЖДA - (ИПСБ)
Публикувано06.07.05 13:48

Здравейте приятели имам си дратхар-ка, от татенце дратхар също, на 19.06. ми роди 10 малки дратхарчета. 4 вече съм обещала който е мераклия нека ми чукне ще съм щастлива да си уредя мъничетата при някой дето ще ги гледа с кеф!!!.Опашките им вече са отрязани, другата седмица ще ги обезпаразитявам.

НА ТОЗИ СВЯТ НАЙ – ВИСОКА ЛИХВА НОСЯТ СПЕСТЕНИТЕ НЕРВИ

Тема Re: ДРАТХАРнови [re: HAДEЖДA -]  
Авторfen (Нерегистриран)
Публикувано06.07.05 14:12

- Поверието е че куче с ловни заложби не се подарява, та за каква сума става
въпрос ? Посочете телефон или имеил за връзка!!!

Авторб.aл. (Нерегистриран)
Публикувано06.07.05 16:57

дай някакви координати за връзка !

Тема Re: ДРАТХАРнови [re: fen]  
Автор HAДEЖДA - (ИПСБ)
Публикувано06.07.05 17:05

да бе знам, не само ловно, за всяко куче кат го вземеш оставяш някоя пара.идеята ми е че не искам търговия с тях да въртя, ще ги оценя примярно на 10 лв, важното е да попаднат в хора дет ще ги гледат. на кучката ми това е първо раждане, и все ми казваха че най-много 5 да роди, па тя цели 10, може би, щото е на 2 год. и досега я пазихме

така гсм-а ми е 0887887418, icq 314512594 и и-мейл n_cholacova@mail.bg

НА ТОЗИ СВЯТ НАЙ – ВИСОКА ЛИХВА НОСЯТ СПЕСТЕНИТЕ НЕРВИ

Тема Re: ДРАТХАР ? [re: HAДEЖДA -]  
Автор Apocalypse ()
Публикувано09.07.05 01:52

Убедени ли сте в породата на Вашето куче, а и на кучето "татко"??!!??

АвторCowboy (Нерегистриран)
Публикувано09.07.05 16:04

Roditelite obu4avani li sa na lov?

Тема Re: ДРАТХАРнови [re: Cowboy]  
Авторjoro (Нерегистриран)
Публикувано09.07.05 19:47

polzvat li se za neshto roditeli te na kak vo ot kadeste kak vi sa malki te mashki jenski

Автор chun_chan (точен)
Публикувано09.07.05 23:29

Мисля че няма голямо значение дали родителите са ползвани за лов. Имам общо четири кучета,нямам дратхар.В групата ни има една дратхарка.Ако е счиста кръв или е мелез но с друга ловна порода съгласен съм да купя едно мъжко кученце. Бъди сигурна че ще попадне на добро място.

Тема Re: ДРАТХАРнови [re: chun_chan]  
Авторjoro (Нерегистриран)
Публикувано10.07.05 09:03

chun_chan mislya che tova koeto kazvash ne go mislish seriozno kato pochnem ot stoi kata i svarshem s glasa koi to davat po sleda vsichko tova e gen mislya che nyama spor za tova. Seriozno Nadejda dai poveche info ako govorish seriozno

Тема Re: ДРАТХАРнови [re: joro]  
Автор chun_chan (точен)
Публикувано10.07.05 11:10

Всяко куче си има заложби, важното е дали ще успееш да ги развиеш.Някой път абсолютни мелези вършат чудесна работа.Ако не стане откривател, то със сигурност ще стане преследвач или в краен случай поне ще вдига гирултия. А иначе си прав важна е стойката, родословие, дали са ловували родителите и т.н.
Надежда нека да получим повече информация.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.